• PRO TV
  • iLike IT, Doctor de bine și SuperSpeed la PRO TV revin din 10 și 11 februarie!

iLike IT, Doctor de bine și SuperSpeed la PRO TV revin din 10 și 11 februarie!

iLike IT, Doctor de bine și SuperSpeed la PRO TV  revin din 10 și 11 februarie!

Din această săptămână, cele mai noi informații din domeniile IT, sănătate și auto vor putea fi urmărite în fiecare sâmbătă și duminică, în noile sezoane ale emisiunilor iLike IT, Doctor de bine și SuperSpeed la PRO TV.

​Cea mai cunoscută emisiune de tehnologie din România revine sâmbătă, 10 februarie, de la ora 10:00. Iulia Ionescu și Marian Andrei, co-prezentatorii iLike IT, promit ediții pline de noutăți, informații relevante și gadget-uri inovatoare: „Tehnologiile viitorului sunt prezente în acest nou sezon, dar vedem și cum tehnologii vechi au fost reinterpretate și adaptate la nevoile noastre actuale. Cred că 2024 este anul schimbărilor și urmărim cu mare atenție tot ce se întâmplă”, spune Iulia Ionescu. „Începem noul sezon cu mult entuziasm. Pregătim subiecte foarte interesante de ceva timp, subiecte pe care noi am vrea să le vedem la televizor. Nu ne uităm la cifrele tehnologiei, ci la cum ne poate schimba viața și cum putem s-o folosim ca să trăim mai eficient. Avem reportaje despre fotografie, mașini, cele mai noi telefoane, dar și un pic de știință acolo unde se întâlnește cu high-tech sau istorie”, a declarat Marian Andrei.

Costin Giurgea, Andrei Crăciun și Andrei Știrbu prind viteză într-un nou sezon SuperSpeed la PRO TV, sâmbătă, de la 10:30. „2024 e un an foarte important, pentru că tot ce știm noi despre automobil se transformă fundamental. Suntem într-un moment plin de contradicții, în care mașinile electrice sunt viitorul, dar nu prea, în care combustia internă pare că moare, dar încă mai trăiește, în care comenzile cu touch ne iau mințile, dar producătorii își dau seama că experiența de condus e mai sigură cu butoane tradiționale pe bord. Industria auto e un adolescent care se dă cu capul de pragul de sus, iar tot ce facem noi la SuperSpeed este să găsim frumusețea în opțiunile variate și să găsim motive pentru care să-ți cumperi un anumit model de mașină”, spune Costin Giurgea.

​Duminică, de la ora 10:00, telespectatorii vor putea urmări prima ediție din sezonul 6 Doctor de bine. Despre ce vor putea vedea cei de acasă primăvara aceasta, Mihaela Bilic spune: „Din 11 februarie emisiunea Doctor de bine se întoarce pe micile ecrane cu un nou sezon. Așa cum v-am obișnuit, avem o ediție de weekend în fiecare duminică dimineață, dar și pastilele zilnice în emisiunea de știri matinale. Vor fi multe informații despre sănătate, nutriție și frumusețe, dar și specialiști din domeniul medical. Noutatea este că avem inclusiv o rubrică dedicată întrebărilor de la telespectatori, așa că fiți alături de noi!”.

Din acest weekend, telespectatorii își vor putea lua doza săptămânală de informație din domeniile IT și auto în fiecare sâmbătă de la ora 10:00, la iLike IT, și de la 10:30, la SuperSpeed la PRO TV, iar în fiecare duminică, de la ora 10:00, cele mai utile informații din domeniul medical vor fi prezentate la Doctor de bine.

Emisiunile sunt disponibile, în avans, pe VOYO.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni