• PRO TV
  • Karmen a ajuns, de urgență, la spital! Ce a pățit artista: „Nu mai are rost”

Karmen a ajuns, de urgență, la spital! Ce a pățit artista: „Nu mai are rost”

Karmen a ajuns, de urgență, la spital! Ce a pățit artista: „Nu mai are rost”

Karmen a ajuns de urgență la spital, după ce s-a accidentat în momentul în care a încercat să se urce în propria ei mașină. Iată cum se simte!

Gallery

​Karmen este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară, această făcându-se remarcată atât datorită talentului său, cât și grație familiei din care provine. Fiica lui Adrian Minune este mândră să ducă numele tatălui său mai departe, către noile generații. 

În cursul zilei de vineri, 9 februarie 2024, artista a avut parte de o întâmplare mai puțin plăcută, în momentul în care a încercat să se urce în propria ei mașină. Într-o clipă de neatenție, Karmen și-a prins degetul la portiera mașinii, ajungând de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Verdictul medicilor nu a fost unul extrem de plăcut în cazul ei, existând două variante prin care ar putea să remedieze rana. Prima ar fi ca vedetei să i se smulgă o unghie, iar cea de-a doua, să își țină degetul bandajat și să îl îngrijească cu grijă, pentru a nu se infecta.

După ce a părăsit spitalul, Karmen a apărut pe InstaStory cu degetul bandajat și le-a explicat urmăritorilor ei cum s-a ajuns în acest punct:

„Ca de fiecare dată când spun că am o zi bună, ceva trebuie să se întâmple. Și astăzi, eu, pentru că sunt cea mai deșteaptă femeie de pe întreaga planetă, mi-am trântit ușa de la mașină pe deget. Mai are rost să vă zic că eu în loc să deschid ușa, mi-am tras degetul din ușă? Nu mai are rost. Și că am fost la urgență(n.r. la spital) pentru această nenorocire?! Și variantele erau următoarele: unu, hai să tragem unghia cu cleștele, s-o dam jos sau doi, hai să stăm așa, să vedem dacă se infectează.

Am zis că o să fac un jurnal, dar se pare că viața mea este în fiecare zi o provocare și nu pot să țin pasul, să mă filmez la fiecare treabă”, a povestit Karmen, pe pagina ei de Instagram.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni