• PRO TV
  • Ce se întâmplă cu averea Denisei Răducu, la mai bine de șase ani de la moartea ei. Familia acesteia nu a scăpat de tribunale: „Noi plătim în continuare”

Ce se întâmplă cu averea Denisei Răducu, la mai bine de șase ani de la moartea ei. Familia acesteia nu a scăpat de tribunale: „Noi plătim în continuare”

Ce se întâmplă cu averea Denisei Răducu, la mai bine de șase ani de la moartea ei. Familia acesteia nu a scăpat de tribunale: „Noi plătim în continuare”

Denisa Răducu, știută ca Denisa Manelista, a murit în urmă cu mai bine de șase ani, dar familia ei trece prin momente dificile, din cauza averii.

Gallery

Denisa Manelista a fost una dintre cele mai îndrăgite artiste din România și, datorită evenimentelor la care era chemată să cânte, aceasta a reușit să strângă o avere impresionantă. În prezent, rudele acesteia continua lupta cu Liviu Dovleac.

Averea Denisei Manelista, subiect de dispută, la șase ani de la decesul ei

În luna decembrie a anului 2018, a fost deschis un proces împotriva a șapte case de producție, dar și împotriva lui Liviu Dovleac, vărul și impresarul regretatei artiste. S-a cerut plata sumelor încasate cu titluri de drepturi de autor pentru piesele artistei.

Mai mult decât atât, s-a cerut postarea pieselor Denisei pe canalul său de YouTube, care este administrat, în totalitate, de familie.

„Sunt șase ani și jumătate de când ne judecăm și nimic. Procesul este, în continuare, pe rol. Noi plătim, în continuare, taxă de timbre și de toate taxele care ni se mai cer (…) În ziua de astăzi, prima data te fură rudele și toți apropiații, pentru că ei știu cele mai multe despre tine. Străinul nu prea, că nu are cum, pentru că nu îți cunoaște casa”, a declarat Emilian Răducu, tatăl artistei, conform Click.

Ce boală a răpus-o pe Denisa Răducu

La doar 27 de ani, Denisa Răducu a pierdut lupta cu o boală cruntă. Aceasta și-a pierdut viața din cauza cirozei hepatice și, conform unui apropiat, nici medicii din străinătate nu au avut ce să facă, pentru a o salva: „Are ciroză hepatica. Din păcate, nu se mai poate face nimic. La Viena, medicii au trimis-o acasă și i-au zis că e chestiune de zile”.

În momentul în care a decedat, Denisa cântărea puțin peste 20 de kg, iar starea ei era una extrem de gravă. A fost găsită în stop cardio-respirator, iar medicii de pe ambulanță nu au mai putut face nimic pentru ea, manevrele de resuscitare neavând niciun efect.

 

Sursa foto: Instagram, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni