• PRO TV
  • Daniela Crudu vrea să fie mămică de trei. Fosta asistentă de televiziune a vorbit despre cea de-a treia sarcină, înainte de a naște a doua oară

Daniela Crudu vrea să fie mămică de trei. Fosta asistentă de televiziune a vorbit despre cea de-a treia sarcină, înainte de a naște a doua oară

Daniela Crudu vrea să fie mămică de trei. Fosta asistentă de televiziune a vorbit despre cea de-a treia sarcină, înainte de a naște a doua oară

Daniela Crudu radiază de fericire, fiind însărcinată cu al doilea copil, însă nu vrea să se oprească aici și îl vrea și pe al treilea.

Gallery

Însărcinată în 25 de săptămâni, pentru a doua oară, Daniela Crudu a făcut, recent, primele declarații despre al treilea copil. Fosta asistentă de televiziune iubește ipostaza de mămică și profită la maximum de faptul că vârsta îi permite să își întemeieze o familie.

Daniela Crudu își dorește să fie mama a trei copii

Anul trecut, la începutul lunii mai, Daniela Crudu o aducea pe lume pe fiica ei. Câteva luni mai târziu, aceasta a rămas însărcinată pentru a doua oară și, peste aproximativ trei luni, își va aduce pe lume băiatul.

Pregătirile pentru nașterea celui de-al doilea copil sunt în toi, dar gândul îi zboară și la al treilea. Fosta asistentă de televiziune se descurcă atât de bine ca mămică și iubește pe deplin această ipostază, încât își dorește o familie numeroasă.

„M-am gândit (n.r. la al treilea copil). De ce nu? Eu nu spun nu niciodată și de ce nu?”, a spus aceasta, conform unui site.

Cum decurge a doua sarcină pentru Daniela Crudu

Până acum, Daniela Crudu era foarte atentă la silueta ei și se mândrea de fiecare dată cu modul în care arată. Cea de-a doua sarcină, însă, a adus schimbări din acest punct de vedere, iar vedeta a început să mănânce mai mult, pentru ca Dominic să ia în greutate așa cum trebuie.

„În prima sarcină, n-am mâncat mai deloc și, acum, mănânc și nu mă abțin de la absolut nimic și chiar vreau să ia copilul în greutate bine. Nu vreau să am probleme. Acum nu mai sunt așa speriată, ca prima oară. Acum sunt mai relaxată”, a mai spus Daniela Crudu.

Mai mult decât atât, este de părere că Dominic va fi un băiețel cuminte, în timp ce Daiana, fiind primul ei copil, este răsfățată, iar personalitatea puternică pe care o are se face remarcată încă din primele interacțiuni.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni