• PRO TV
  • Mesajul primit de Claudia Puican, la scurt timp după ce a apărut alături de un alt bărbat: „Capăt de linie!”. Ce se întâmplă cu ea și cu Armin Nicoară

Mesajul primit de Claudia Puican, la scurt timp după ce a apărut alături de un alt bărbat: „Capăt de linie!”. Ce se întâmplă cu ea și cu Armin Nicoară

Mesajul primit de Claudia Puican, la scurt timp după ce a apărut alături de un alt bărbat: „Capăt de linie!”. Ce se întâmplă cu ea și cu Armin Nicoară

Claudia Puican și Armin Nicoară au fost, în ultimele săptămâni, în atenția tuturor, după ce artistul și Georgiana Lobonț au fost implicați într-un scandal.

Gallery

De curând, Claudia Puican a făcut o postare pe rețelele de socializare, în care și-a anunțat fanii în legătură cu un pas important pe care urmează să îl facă în viața ei, peste puțin timp.

Claudia Puican urmează să lanseze o nouă melodie

La doar câteva zile de când și-a anunțat fanii că a plecat singură în vacanță, Claudia Puican a mai dat o veste importantă. Ea și un alt artist celebru, Florin Cercel, urmează să lanseze o piesă împreună, iar colegii de breaslă și nu numai și-au exprimat bucuria.

Amalia Ursu se numără și ea printre persoanele care au felicitat-o pentru melodia care urmează să fie lansată și și-a exprimat încântarea, prin intermediul unui comentariu: „S-a încheiat șmecheria! Capăt de linie! Felicitări, Claudia și mult succes!”, a fost mesajul postat de artistă.

De ce a plecat Claudia Puican singură în vacanță

De cele mai multe ori, Claudia Puican și Armin Nicoară sunt de nedespărțit, deoarece un număr foarte mare de evenimente îl au de onorat împreună. Cu toate acestea, de curând, artista le-a spus fanilor că a plecat la munte, singură, pentru câteva zile.

Deoarece nu a spus motivul pentru care nu a fost însoțită de soțul ei, internauții au tras fel de fel de concluzii, mai ales din cauza faptului că Armin este acuzat că face comentarii și gesturi îndrăznețe față de alte femei.

Nu de puține ori, Claudiei i se spune că Armin Nicoară nu o merită, mai ales după ce artistul a recunoscut că a călcat strâmb înainte de nuntă. Prin urmare, pentru a încheia orice fel de discuții, Claudia Puican le-a transmis celor care o urmăresc faptul că nu s-a întâmplat nimic între ea și Armin, doar că acesta nu a putut să o însoțească, urmând chiar el să spună de ce.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni