• PRO TV
  • Par imagini desprinse din iad! O destinație turistică populară și printre români, "invadată" de păianjeni uriași

Par imagini desprinse din iad! O destinație turistică populară și printre români, "invadată" de păianjeni uriași

Par imagini desprinse din iad! O destinație turistică populară și printre români, "invadată" de păianjeni uriași

În ultimii ani, din ce în ce mai mulți români aleg să își petreacă vacanțele de iarnă în destinații exotice, iar Bali este una dintre preferatele lor. Deși peisajele paradisiace de acolo încântă pe oricine, Bali are și aspecte mai puțin plăcute.

O turistă a postat un clip din Bali în care apar suspendați în aer, pe pânze uriașe, sute de păianjeni de dimensiuni impresionante. Imaginile par desprinse direct din iad.
“Dacă erați în căutarea unui motiv să nu mergeți în Bali, acesta este unul dintre ele. Asta este cel mai îngrozitor lucru pe care l-am văzut în întreaga viață”, spune tânăra.

@graces__adventures welcome to h$ll on earth ??️ (dont actually let this put you off Bali i think this is some kind of natural phenomenon and not very common - and was not in a popular location) ❗️ This video is being represented by LADbible Group. For any usage/licensing requests, please email [email protected] #baliviral #balilife #explorebali #arachnophobia #spiders #spiderverse #indonesiatiktok #visitbali ♬ original sound - Grace - Hiking & Travel

Clipul cu păianjenii din Bali a fost văzut de 42 de milioane de oameni, însă părerile sunt împărțite. Pe de o parte sunt cei cărora le este frică de păienjeni și jură că nu vor călca vreodată în Bali, iar pe de altă parte sunt cei pe care tocmai acest aspect… macabru i-a atras.

@graces__adventures more info on my Bali spider nest - YES its horrific but dont let it put you off visitng Bali, i promise you wont come across it on your travels ??️ #visitbali #balitiktok #bali #balitravel #spiders ♬ original sound - Grace - Hiking & Travel

Desigur, acest peisaj nu este întâlnit în orice regiune din Bali. O tiktokeriță explică: “Trăiesc de 7 ani în Bali și să pot spune că acești păianjeni se află numai în partea de nord, în regiunea numită Bangli sau Kintamani”.

"Păianjenii ăștia se întâlnesc, de fapt, pe o singură stradă în tot Bali... Este faimoasă pentru asta, i se spune și strada păianjenilor", explica un alt tiktoker.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni