• PRO TV
  • Primarul din Viscri, primul mesaj despre Charles al III-lea, după ce a fost diagnosticat cu cancer: „Ne vom ruga pentru el”. Edilul are un îndemn și pentru toți românii

Primarul din Viscri, primul mesaj despre Charles al III-lea, după ce a fost diagnosticat cu cancer: „Ne vom ruga pentru el”. Edilul are un îndemn și pentru toți românii

Primarul din Viscri, primul mesaj despre Charles al III-lea, după ce a fost diagnosticat cu cancer: „Ne vom ruga pentru el”. Edilul are un îndemn și pentru toți românii

La începutul acestei săptămâni, Palatul Buckingham a anunțat diagnosticul de care suferă Regele Charles al III-lea, dar și faptul că a început, deja, tratamentul.

Gallery

Comunicatul nu a dezvăluit și forma de cancer de care suferă Regele Charles al III-lea, dar specifică faptul că boala a fost descoperită în timpul operației de prostată, realizată recent. În urmă cu scurt timp, primarul din Viscri a făcut primele declarații vis-a-vis de cele întâmplate.

Primarul din Viscri, primele declarații despre cancerul de care suferă Regele Charles al III-lea

Primarul și-a exprimat compasiunea pentru monarh, precizând că atât el, cât și ceilalți săteni se roagă pentru el, fiind convinși că acesta va reuși să învingă boala. Edilul a avut doar cuvinte de laudă la adresa fiului Reginei Elisabeta a II-a, așteptându-l, din nou, în Viscri.

„Ne vom ruga pentru el cu mic, cu mare și îi rog pe toți românii să se roage pentru sănătatea lui, să ne adunăm în rugăciune. Sperăm că se roagă pentru sănătatea lui și cei de la Muntele Athos.

Îl așteptăm să ne viziteze din nou. Îl vom aștepta, cu dragă inimă, în pragul casei sale, cu pâine și cu flori, așa cum e tradiția la noi. Îi dorim sănătate multă și suntem cu gândul și inima alături de ei”, a spus Mircea Pălășan, conform Playtech.

Regele Charles al III-lea a început tratamentul împotriva cancerului

Regele Charles al III-lea, în vârstă de 75 de ani, a început tratamentul împotriva cancerului și se va retrage, până în momentul în care acesta se va încheia. Nu a fost specificată nici perioada cu pricina, dar tratamentul a început luni, 5 februarie.

„El rămâne pe deplin pozitiv în ceea ce privește tratamentul său și așteaptă, cu nerăbdare, să revină cât mai curând posibil la îndatoririle publice complete.

Majestatea Sa a ales să împărtășească diagnosticul său, pentru a preveni speculațiile și în speranța că poate ajuta la înțelegerea publică a tuturor celor din întreaga lume care sunt afectați de cancer”, se arată în comunicatul Palatului.

 

Sursa foto: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni