• PRO TV
  • Cum arăta Cabral în tinerețe. Prezentatorul TV a făcut publică imaginea: „Nici nu știu ce-i mai rău”

Cum arăta Cabral în tinerețe. Prezentatorul TV a făcut publică imaginea: „Nici nu știu ce-i mai rău”

Cum arăta Cabral în tinerețe. Prezentatorul TV a făcut publică imaginea: „Nici nu știu ce-i mai rău”

Cabral și-a luat fanii prin surprindere, după ce a postat pe contul său de Facebook o fotografie din tinerețe. Iată cum arăta simpaticul prezentator TV în urmă cu câțiva ani!

Gallery

​Cabral este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați oameni de televiziune de la noi din țară, acesta făcându-se remarcat în urmă cu mai bine de 20 de ani, atunci când prezenta celebra emisiune „Poveștiri de noapte” de pe postul Acasă TV. De-a lungul timpului, vedeta PRO TV a cochetat inclusiv cu actoria, jucând în seriale precum „Inimă de Țigan”, „Băieți buni” sau „State de România”, însă marea lui pasiune a rămas televiziunea. 

În acest moment, Cabral este prezentatorul emisiunii „Ce spun românii?” de pe PRO TV și VOYO, dar și al show-ului fenomen „Săriți de pe fix”. 

Cum arăta Cabral în tinerețe

Cabral și-a surprins fanii după ce a postat pe rețelele de socializare o fotografie de pe vremea în care era doar un puști. Prezentatorul TV a ținut să scrie și un mesaj, în stilul său caracteristic, în care a ironizat atât bluza pe care o purta în poză, cât și numărul de kilograme pe care îl avea la acea vreme:

„Nici nu știu ce-i mai rău.
Că aveam helancă din catifea. Roșie.
Sau că eram slab de-ți venea să suni la Protecția Tinerilor Mulatri din România”, a scris Cabral.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS IMAGINEA

Prezentatorul TV a trezit astfel nostalgie în sufletele fanilor lui, care i-au lăsat zeci de reacții la postarea de pe Facebook.

Mie mai grav mi se pare că-mi amintesc helanca asta, dar nu mai știu de ce am venit în bucătărie...” // „Mpare rău, dar aia nu e helancă. E tricou cu glugă de la care lipsește gluga.” // „Cabrale, ce făcuși, frate! Ai înnebunit toate femeile de pe Facebook!!! Nu ne mai înțelegem cu nevestele acasă!!!” // „Eee...dar privirea! Privirea face tot!”, sunt doar câteva dintre reacțiile oamenilor. 

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni