• PRO TV
  • Simona Halep, apariția zilei! Cum arată puloverul de 2.550 de euro pe care l-a purtat la TAS

Simona Halep, apariția zilei! Cum arată puloverul de 2.550 de euro pe care l-a purtat la TAS

Simona Halep, apariția zilei! Cum arată puloverul de 2.550 de euro pe care l-a purtat la TAS

Așteptarea a luat sfârșit, iar recursul Simonei Halep este judecat, între 07 și 09 februarie 2024, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Laussane (Elveția).

Gallery

După suspendarea de patru ani pe care a primit-o în scandalul de dopaj, Simona Halep a spus răspicat că este nevinovată și că își va face dreptate la TAS. Doar că din momentul în care a depus contestația și până a început procesul a durat foarte mult.

Chiar dacă deja are o pauză foarte mare de când n-a mai intrat pe terenul de tenis și mulți au afirmat că i s-a încheiat cariera, Simona Halep nu cedează și merge până la capăt pentru a-și face dreptate.

Ajunsă la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) și însoțită de avocați, sportiva din România a fost destul de zâmbăreață și a purtat, după cum notează jurnaliștii de la Click, o ținută care se ridică la câteva mii de euro.

Potrivit sursei citate, doar puloverul pe care Simona Halep l-a avut pe ea valorează o adevărată avere. Din câte se pare, acest articol vestimentar este marca Dior și costă nici mai mult, nici mai puțin de 2.550 de euro! Adică aproximativ 12.700 de lei.

Suma este una uriașă pentru un român de rând, mulți conaționali fiind nevoiți să lucreze cel puțin trei luni sau patru luni pentru atâția bani. Însă, dacă este să ne raportăm strict la bugetul Simonei Halep, suma nu este deloc una uriașă.

Potrivit presei de profil, Simona Halep ar avea în prezent, chiar dacă n-a mai jucat tenis și n-a mai participat la niciun turneu de la sfârșitul verii lui 2022, o avere estimată la aproximativ 50 de milioane de dolari.

Foto. Facebook/ Sport.ro

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni