• PRO TV
  • „Sunt bunic” Horia Brenciu a făcut marele anunț! Artistul este în culmea fericirii

„Sunt bunic” Horia Brenciu a făcut marele anunț! Artistul este în culmea fericirii

„Sunt bunic” Horia Brenciu a făcut marele anunț! Artistul este în culmea fericirii

Horia Brenciu este în culmea fericirii, familia lui s-a mărit cu șase membri. Juratul de la Vocea României este mai entuziasmat ca niciodată și le-a dat vestea fanilor săi.

Gallery

Familia lui Horia Brenciu s-a mărit

Nu mai este un secret că Horia Brenciu este un familist convins, fiind extrem de implicat în viața copiilor săi. Mai mult, artistul este și un iubitor de animale. Recent, familia lui s-a mări nu cu unul, nici nu doi, ci cu șase membri.

Artistul nu își mai încape în piele de fericire, așa că le-a prezentat internauților familia sa extinsă. Mai precis, Horia Brenciu a postat pe Instagram un filmuleț în care le arată fanilor mezinii familiei și pe mama acestora, fiind vorba despre Tiara, pisica sa, și cei șase pisoi pe care i-a adus pe lume cu două zile în urmă. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

Juratul de la Vocea României i-a prezentat pe cei șase pisoi într-un filmuleț, mai mult, acesta a ținut să menționeze, în glumă, că a devenit bunic și că urmează să revină cu notele pe care puii de pisică le-a primit la naștere.

„Tiara e mamă, iar eu… bunic. Ieri noapte, au sosit pe lume 6 mormoloci.După ce-o să mă bucur puțin de noii membri ai familiei, revin cu informații și cu notele de la naștere! Gina a făcut ca această minune să fie posibilă.”, a scris Horia Brenciu în mediul online.

Sursă foto: Instagram/ Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni