• PRO TV
  • Andreea Bălan și Victor Cornea au fost nevoiți să se separe! Artista s-a întors în România, în timp ce tenismenul a ales altă destinație

Andreea Bălan și Victor Cornea au fost nevoiți să se separe! Artista s-a întors în România, în timp ce tenismenul a ales altă destinație

Andreea Bălan și Victor Cornea au fost nevoiți să se separe! Artista s-a întors în România, în timp ce tenismenul a ales altă destinație

Andreea Bălan obișnuiește să fie alături de iubitul ei, Victor Cornea, la antrenamente, dar și la meciuri și în turneele în care acesta merge. Recent, cântăreața a fost alături de partenerul ei la Cupa Davis, acolo unde tenismenul și Marius Copil au pierdut în fața fraților Tsitsipas, iar Grecia a învins România cu 4-0 în barajul pentru menținerea în Grupa Mondială I.

Gallery

După eșecul partenerului ei la Cupa Davis, Andreea Bălan s-a întors în România.

Care este motivul pentru care Andreea Bălan și-a lăsat iubitul în străinătate și s-a întors în România

Înainte de meciul din Atena, Andreea Bălan a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, precizând cât de important este acest meci pentru țara noastră.

„Neața, dragilor! Ce faceți voi? Sănătoși, voioși? În această duminică minunată, eu sunt destul de răcită. Pentru că aici în Grecia e friguț, foarte friguț. Credeam că o să fie mai cald. Și în această arenă unde mă aflu acum este și mai frig decât afară. Victor, iubitul meu, împreună cu Marius Copil, joacă împotriva fraților Tsitsipas. Un meci foarte important pentru țara noastră și, bineînțeles, face parte din Davis Cup”, spunea, în urmă cu câteva zile, Andreea Bălan, într-un videoclip publicat pe pagina sa personală de Instagram.

Chiar dacă meciul de duminică, 4 februarie, a început în forță. Norocul nu a fost de partea lui Victor Cornea și a lui Marius Copil. Cei doi au reprezentat România la Cupa Davis.

La scurt timp după eșecul dureros, Andreea Bălan a luat decizia să își lase iubitul și să se întoarcă în România, căci problemele de sănătate cu care se confruntă îi dau mari bătăi de cap, potrivit prosport.ro.

Așadar, Andreea și Victor Cornea au plecat în aceeași zi de la Atena, dar pe drumuri diferite. El a decis să plece în Argentina, la Cordoba, acolo unde va participa la un turneu important din seria WTA 250, în timp ce Andreea Bălan s-a întors în România, după cum reiese din postările făcute pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni