• PRO TV
  • Anamaria Prodan și Ronald Gavril, prima apariție publică. Boxerul a făcut primele declarații despre relația cu sexy impresara: „E o femeie specială”

Anamaria Prodan și Ronald Gavril, prima apariție publică. Boxerul a făcut primele declarații despre relația cu sexy impresara: „E o femeie specială”

Anamaria Prodan și Ronald Gavril, prima apariție publică. Boxerul a făcut primele declarații despre relația cu sexy impresara: „E o femeie specială”

Anamaria Prodan a fost surprinsă la brațul noului ei iubit, Ronald Gavril, la premiera filmului în care este protagonistă.

Gallery

Cum au fost surprinși Anamaria Prodan și Ronald Gavril pe covorul roșu

Impresara și iubitul ei, Ronald Gavril, s-au afișat pentru prima dată public. Cei doi au participat împreună la lansarea filmului „Complotul bonelor”, în care Anamaria Prodan este protagonistă.

Anamaria Prodan a dezvăluit că este foarte fericită alături de partenerul ei. Mai mult, aceasta a dezvăluit că conexiunea lor este atât de puternică încât se completează unul pe celălalt.

„Suntem fericiți, suntem împreună și doar asta contează acum. Mă bucur de fiecare clipă și sper ca viața să ne ofere numai lucruri frumoase. Ne completăm unul pe altul”, a declarat Anamaria Prodan, pentru WOWbiz.ro.

Cei doi au strălucit pe covorul roșu, seara trecută, la premiera filmului „Complotul bonelor”. Anamaria Prodan și Ronald Gavril au mers ținându-se de mână toată seara. VEZI POZA ÎN GALERIA FOTO

Ronald Gavril, primele declarații despre relația cu Anamaria Prodan

Ronald Gavril, bărbatul care o face extrem de fericită pe Anamaria Prodan, a vorbit pentru prima dată despre relația cu sexy impresara.
Boxerul a mărturisit că a venit în România pentru a fi alături de partenera lui într-un moment extrem de important din cariera ei. Mai mult, acesta a dezvăluit că Anamaria Prodan este o femeie specială.

„Am venit să o susțin pe Ana într-un moment foarte important din cariera ei. E o femeie specială și nu doar eu știu acest lucru, ci toți cei care o cunosc”,a declarat Ronald Gavril pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni