• PRO TV
  • Ce s-a întâmplat între prințul Harry și Charles, în timpul vizitei de 45 de minute! Gestul fără precedent al regelui

Ce s-a întâmplat între prințul Harry și Charles, în timpul vizitei de 45 de minute! Gestul fără precedent al regelui

Ce s-a întâmplat între prințul Harry și Charles, în timpul vizitei de 45 de minute! Gestul fără precedent al regelui

Regele Charles, diagnosticat recent cu cancer, a avut o întrevedere de 45 de minute cu fiul lui înstrăinat, prințul Harry - este prima oară în 16 luni când cei doi stau de vorbă.

Ducele de Sussex, care trăiește la ora actuală în California, SUA, a luat un avion spre Londra imediat după ce a aflat de diagnosticul tatălui său. La rândul lui, regele, pentru a se putea reuni cu fiul său, a întârziat zborul unui elicopter spre Sandringham - un gest special, pe care în mod normal nu l-ar fi făcut.

După un zbor de noapte de 10 ore și jumătate, Harry a aterizat pe aeroportul Heathrow. Acesta a fost condus la Londra, în timp ce regele Charles a amânat un zbor cu elicopterul pentru a se întâlni cu fiul lui.
Un apropiat al Regelui a declarat, potrivit The Sun, că acesta: ”este foarte bine și se poartă ca întotdeauna. Dacă nu aș fi știut că este ceva în neregulă cu el, nu mi-aș fi dat seama”.
După 45 de minute, Harry și anturajul lui au fost zăriți plecând, iar regele și regina au urcat, finalmente, în elicopter.

Gallery

Conform presei britanice, Prințul Harry ”ar fi acceptat bucuros” să se întâlnească și cu fratele lui, prințul William, însă acesta din urmă a refuzat, astfel că ducele de Sussex și-a petrecut noaptea între-un hotel din Londra.

Se pare că William (41 de ani) a preferat să se concentreze pe soția lui, Kate, care se recuperează după o intervenție chirurgicală în zona amdominală și care și-a extins până la Paște concediul.

Harry nu și-a petrecut noaptea în vreo rezidență regală, acesta neavând efectiv nicio casă în Marea Britanie, după ce, anul trecut, a fost evacuat din Frogmore Cottage.


Foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni