• PRO TV
  • Cum arată Jessica Alves, după ce s-a transformat din Ken, în Barbie: „Caut o iubire, nu bani”. A cheltuit o adevărată avere, pentru a deveni o păpușă vie

Cum arată Jessica Alves, după ce s-a transformat din Ken, în Barbie: „Caut o iubire, nu bani”. A cheltuit o adevărată avere, pentru a deveni o păpușă vie

Cum arată Jessica Alves, după ce s-a transformat din Ken, în Barbie: „Caut o iubire, nu bani”. A cheltuit o adevărată avere, pentru a deveni o păpușă vie

La 40 de ani, arată ca o păpușă vie, după ce a cheltuit milioane de dolari pe operațiile estetice, în încercarea de a semăna cât mai mult cu Barbie.

Gallery

Jessica Alves a devenit cunoscută în toată lumea, după ce a cheltuit o adevărată avere pe operațiile estetice, pentru a arăta precum păpușa Barbie. De-a lungul timpului, a trecut printr-o serie de schimbări radicale, schimbându-și aspectul în totalitate.

Jessica Alves, de la bărbat la femeie

Jessica Alves a spus mereu că și-a dorit să devină femeie cu orice preț, motiv pentru care, a scos milioane de dolari din buzunar, pentru operațiile estetice.

Primele operații estetice au fost făcute în perioada în care era bărbat și, cu ajutorul lor, a ajuns să arate precum păpușa Ken. Nu s-a oprit aici și a apelat la alte operații estetice, ajungând să fie păpușa Barbie. Pentru a ajunge la rezultatul din care face bani frumoși astăzi, a trebuit să suporte peste o sută de intervenții chirurgicale.

Mândră de rezultatele obținute, Jessica Alves își etalează trupul pe rețelele de socializare, dar și pe un site unde creează conținut pentru adulți. În ciuda faptului că multe persoane consideră proporțiile acesteia ca fiind exagerate, aceasta nu dă niciun pas înapoi.

Mai mult decât atât, Jessica a declarat că, după ce și-a făcut operație de schimbare de sex, devenind din bărbat femeie, a primit foarte multe propuneri din partea bărbaților potenți financiar. „Un bărbat mi-a oferit 15.000 de lire sterline. Nu mi-aș vinde corpul niciodată. Caut o iubire, nu bani”, a scris aceasta, în mediul online.

Păpușa Barbie a apărut după operații de peste un milion de dolari

Până la începutul anului 2022, Jessica a trecut prin peste o sută de operații estetice și a cheltuit peste 1,4 milioane de dolari pentru ele.

„Din punct de vedere estetic, vaginul meu arată exact ca unul biologic. Este elastic și se lubrifiază singur”, declarat Jessica, în urmă cu ceva vreme, după operația de construcție a vaginului, care a costat 24.000 de dolari.

 

Sursa foto: Instagram, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni