• PRO TV
  • Unul dintre presupușii criminali ai lui Adrian Kreiner, afaceristul din Sibiu, este de negăsit. Unde s-ar ascunde, de fapt

Unul dintre presupușii criminali ai lui Adrian Kreiner, afaceristul din Sibiu, este de negăsit. Unde s-ar ascunde, de fapt

Unul dintre presupușii criminali ai lui Adrian Kreiner, afaceristul din Sibiu, este de negăsit. Unde s-ar ascunde, de fapt

Zuleam Costinel Costin, unul dintre presupușii ucigași a lui Adrian Kreiner, este de negăsit. Autoritățile nu reușesc să îi găsească ascunzătoarea.

Gallery

Ce se întâmplă cu unul dintre presupușii criminali ai lui Adrian Kreiner

Adrian Kreiner, omul de afaceri din Sibiu, a fost torturat până la moare de trei bărbați, în locuința sa, pe 6 noiembrie 2023.

În urma cercetărilor desfășurate de oamenii legii, cei trei presupuși tâlhari care l-au omorât pe Kreiner au fost descoperiți, aceștia sunt Minae Marian Cristian, Ghiță Laurențiu și Zuleam Costinel Cosmin. Cei trei au fost acuzați de comiterea infracțiunilor de omor calificat și două infracțiuni de tâlhărie calificată.

Suspecții Ghiță Laurențiu și Minae Marian Cristian au fost reținuți de autorități la sfârșitul lunii decembrie a anului trecut, în străinătate.

"În urma cooperării polițienești internaționale, dintre autoritățile române și cele din Ungaria, Franța, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, precum și Republica Irlanda, Poliția Română a localizat doi bărbați, ambii în vârstă de 35 de ani, bănuiți în cauză, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, respectiv în Scoția și Irlanda de Nord. Ulterior, autoritățile române au transmis autorităților din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord mandatele internaționale de arestare, în vederea punerii în executare a acestora",a transmis Poliția Română.
Zuleam Costinel Cosmin, cunoscut drept liderul infracțiunii, este de negăsit. După ce ar fi comis infracțiunea, acesta a fugit din țară, iar ascunzătoarea lui este de negăsit.

Unde s-ar ascunde presupusul lider al grupului care a participat la uciderea lui Adrian Kreiner

Adrian Kreiner s-a stins din viață pe 7 noiembrie 2023, după ce a stat o zi în comă.

Presupusul lider la grupului care a participat la uciderea lui Adrian Kreiner, cunoscutul om de afaceri din Sibiu, s-ar ascunde în Indonezia. Autoritățile continuă demersurile pentru a-l prinde.

Sursă foto: Facebook/ Poliția Română

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni