• PRO TV
  • Andreea Marin și-a etalat picioarele suple într-un pictorial fabulos, după ce a slăbit 16 kilograme. Fanii au fost uluiți: „Transmiți încredere, feminitate și frumusețe prin toți porii!”

Andreea Marin și-a etalat picioarele suple într-un pictorial fabulos, după ce a slăbit 16 kilograme. Fanii au fost uluiți: „Transmiți încredere, feminitate și frumusețe prin toți porii!”

Andreea Marin și-a etalat picioarele suple într-un pictorial fabulos, după ce a slăbit 16 kilograme. Fanii au fost uluiți: „Transmiți încredere, feminitate și frumusețe prin toți porii!”

Andreea Marin continuă să-și surprindă fanii. În în cele mai recente fotografii postate pe rețelele de socializare, vedeta și-a etalat picioarele suple, fiind mândră de silueta ei după ce a slăbit 16 kilograme.

Andreea Marin a publicat un filmuleț de la o ședință foto, unde defilează într-o ținută provocatoare. Vedeta poartă dresuri cu model geometric și un sacou elegant, cu o fundă albă. 

„Transmiți încredere, feminitate și frumusețe prin toți porii!”, „Una bella donna! Rar asa ceva!”, „Radiezi de frumusețe”, „Eleganță, rafinament, ,feminitate și demnitate”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Fosta prezentatoare TV a menționat că ședința foto a fost realizată de Alex Gâlmeanu pentru revista Viva

Prin exemplul ei, Andreea Marin inspiră milioane de femei din România. Într-o postare recentă, ea le îndeamnă să fie atente la sănătatea lor. 

„Ai grijă de tine, Femeie! Un crâmpei de timp pentru tine, doar pentru mintea, trupul, sufletul tău. Grijă pentru sănătatea ta. Iubire și pentru tine. Ai nevoie de tine însăți, fii cea mai grijulie prietenă a ta”, a scris ea. 

Gallery

După ce a slăbit spectaculos, unii cârcotași au bănuit că Andreea Marin „s-a operat în America”. Vedeta a pus repede capăt speculațiilor. “Nici gând! Dietă, disciplină, mișcare. -16 kg într-un an, deci nu într-un timp scurt”, a dezvăluit ea în comentarii.
La 49 de ani, Andreea Marin spune că a început să acorde o mai mare atenție îngrijirii tenului și nu numai. Ea mai face antrenamente de pilates și yoga.

„Privesc în urmă spre anul care a trecut și iată că tocmai se încheie și prima lună din 2024, ce repede trece timpul! Sunt recunoscătoare, însă, pentru toate provocările pe care le-am depășit, dar și pentru ca mi-am respectat promisiunile față de mine însămi. Mi-am făcut o misiune în ultimul an de a mă așeza și pe mine, feminitatea mea, pe lista priorităților mele - în sfârșit! Mi-a luat 49 de ani să înțeleg că dacă mie mi-e bine în primul rând, pot să dăruiesc binele mai cu spor mai departe! Mi-am creat, de pildă, o disciplină în rutina de îngrijire a tenului meu și mă simt mult mai bine, fața îmi mulțumește! Acum am grijă de tenul meu în anotimpul rece cu ceva în plus: câteva picături de ulei esențial de patchouli, lotus sau santal, pe care le amestec cu crema mea, simplu, în palmă, apoi aplic prin mișcări delicate pe față... Sper să și tu ai grija de tine, meriți să te simți bine, draga mea!”

Sursă foto: Instagram/ Andreea Marin 

Vezi și: Ce spune Carmen Barcan despre planul alimentar alcătuit pentru Andreea Marin 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni