• PRO TV
  • Cine îl va înlocui pe regele Charles în timpul tratamentului pentru cancer! De ce prințul Harry nu are voie

Cine îl va înlocui pe regele Charles în timpul tratamentului pentru cancer! De ce prințul Harry nu are voie

Cine îl va înlocui pe regele Charles în timpul tratamentului pentru cancer! De ce prințul Harry nu are voie

Până acum, regele Charles nu a avut nevoie de cineva care să îl reprezinte, însă există șapte persoane în lume pe care poate conta în caz de urgență.

După 17 luni de domnie, regele ar putea să delege pe cineva ca să-l reprezinte în perioada în care se trateaza de cancer. Conform unui apropiat al Palatului, motivul pentru care nu s-a spus exact ce formă de cancer are regele este pentru a se evita orice speculație cu privire la tratament și la șansele de supraviețuire.

Tot ceea ce a declarat Palatul a fost că afecțiunea nu este la prostată.

La acest moment, există șapte consilieri de stat - printre care Ducele de Sussex, care trăiește în California după ce a renunțat să lucreze ca membru al familiei regale, și Ducele de York, căzut în dizgrație după acuzațiile de abuz sexual.


În realitate, regele poate fi înlocuit de unul dintre membrii familiei regale: Regina și cei patru adulți care se regăsesc și în linia de succesiune la tron: Prințul William, Harry, Andrew și Prințesa Beatrice.

Pentru că doar ”membrii activi” a familiei regale pot fi consilieri de stat, de pe listă sunt excluși Prințul Andrew și Prințul Harry.

Harry a venit din Statele Unite în Marea Britanie la doar câteva ore după ce a aflat de diagnosticul tatălui său. ”Ducele a vorbit cu tatăl lui despre diagnostic. O să meargă la Majestatea sa cât mai repede”, a declarat o sursă apropiată lui Harry.


Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni