• PRO TV
  • Cât trebuie să scoți din buzunar ca să îți cânte Jador la nuntă: „I-a crescut cota cu mii de euro!” Suma colosală pe care artistul o încasează într-o singură noapte

Cât trebuie să scoți din buzunar ca să îți cânte Jador la nuntă: „I-a crescut cota cu mii de euro!” Suma colosală pe care artistul o încasează într-o singură noapte

Cât trebuie să scoți din buzunar ca să îți cânte Jador la nuntă: „I-a crescut cota cu mii de euro!” Suma colosală pe care artistul o încasează într-o singură noapte

S-a aflat ce onorarii are Jador. Artistul se numără printre cei mai bine cotați interpreți de muzică de petrecere. Ce sumă trebuie să scoți din buzunar ca să îți cânte Jador la un eveniment?

Gallery

Câți bani cere Jador ca să cânte la o nuntă

Jador se numără printre cei mai apreciați interpreți de muzică de manele de la noi din țară. Acesta și-a câștigat notorietatea în urma aparițiilor repetate la diferite emisiuni Tv.

Acesta a ajuns să ceară onorarii impresionante pentru a cânta la evenimente private. Astfel, artistul cere între 7.000 și 8.000 de euro pentru a cânta la o nuntă, însoțit de trupa sa de instrumentiști. Această sumă a crescut semnificativ după succesul său la Survivor România.

Mai mult, pentru a cânta la evenimente în străinătate, onorariul său poate ajunge la peste 10.000 de euro, acoperind și costurile de călătorie și de cazare.

„După participarea la concursul de supraviețuire Survivor, lor le-au crescut foarte mult onorariile, cu mii de euro. Câștigă, în acest an, alături de trupele lor de instrumentiști, în jur de 7-8.000 de euro, pentru un recital, la o nuntă, iar în străinătate, mai ales în Germania, pot lua chiar și peste 10.000 de euro, plus cazare la hotel, bilete de avion. Jador și Culiță Sterp sunt cotați cam la fel. Din acești bani, ei au grijă și de rudele lor, nu provin din familii bogate, își respectă părinții și îi ajută. Nu au uitat de unde au plecat”, a spus un organizator de evenimente, potrivit Playtech.

În prezent, Jador a luat o pauză de la cariera muzicală, aflându-se în Republica Dominicană, la Survivor All Stars.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni