• PRO TV
  • Oana Zăvoranu, înconjurată de oglinzi și cristale Swarovski! Cum arată vila sa estimată la 700.000 de euro

Oana Zăvoranu, înconjurată de oglinzi și cristale Swarovski! Cum arată vila sa estimată la 700.000 de euro

Oana Zăvoranu, înconjurată de oglinzi și cristale Swarovski! Cum arată vila sa estimată la 700.000 de euro

Nu mai puțin de 200.000 de euro a investit Oana Zăvoranu doar în renovarea vilei sale de lux din București. Iată cum arată casa vedetei și ce obiecte extravagante o înconjoară!

Gallery

​Oana Zăvoranu, una dintre cele mai urmărite persoane publice din showbiz-ul românesc, a publicat o serie de fotografii cu vila sa de lux din București, iar fanii săi au rămas pur și simplu fără cuvinte.

Actrița și-a renovat locuința în așa fel încât să o reprezinte, designul fiind o combinație între extravagant și rafinament. Pentru rezultatul dorit, aceasta a fost nevoită să scoată din buzunar 200.000 de euro.

Vila de lux are 200 de metri pătrați, sunt montate oglinzi cu margini de cristal pe toți pereții, iar înălțimea camerelor este de 4,2 metri.

„Întotdeauna am considerat că o casă frumoasă, elegantă și luxoasă te reprezintă… adică spune imediat cine ești! Eu casa asta o am din anul 2007, după ce am dat tot ce aveam ca să fie a mea, pentru că am iubit-o și am considerat că mă reprezintă. Nu moartele de foame care au «colecții de parfumuri», extensii de păr, peruci, pantofi de dansat la bară «bucuria piticulu» cu platformă de 30 cm și toc de 20 sau genți fake 3, (cunoscătoarele știu ce vreau să zic ?), sunt «șmekere».

Nu, nu sunt «șmekere» și nu vor fi niciodată, că ele stau în chirie și au capacul crăpat la wc, dar se dau mari vedete. Nu fetiță, voi sunteți doar niște @#$%… atât! Șmecheria adevărată începe de la o casă frumoasă… abia după se cumpără o mașină sau rujuri. Iar parfumurile alea de le arătați voi pe la tv, «scumpe și originale»… și alea sunt la fel de ieftine și fake, ca și voi! Ați înțeles?”, a mărturisit Oana Zăvoranu pe contul său de Instagram în urmă cu mai mult timp.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni