• PRO TV
  • Babs a făcut un pas important în viața ei, după despărțirea de Dorian Popa. Claudia Iosif a rupt gura târgului cu ultimul ei anunț: „Este timpul...”

Babs a făcut un pas important în viața ei, după despărțirea de Dorian Popa. Claudia Iosif a rupt gura târgului cu ultimul ei anunț: „Este timpul...”

Babs a făcut un pas important în viața ei, după despărțirea de Dorian Popa. Claudia Iosif a rupt gura târgului cu ultimul ei anunț: „Este timpul...”

Claudia Iosif, fosta parteneră a lui Dorian Popa, a făcut încă un pas important după despărțirea de influencer. Ce decizie a luat Babs?

Gallery

Babs radiază de când a pus punct relației cu Dorian Popa. Claudia Iosif s-a pus pe primul plan și investește cât mai mult timp în aspectul său fizic, cât și în afacerea cu haine pe care o are.

Babs, decizie neașteptată după despărțirea de Dorian Popa

Fosta iubită a lui Dorian Popa este extrem de sexy și provocatoare, iar asta se poate observa din fotografiile pe care le postează în mediul online, mai mult, este foarte vizibil că petrece foarte mult timp în sala de fitness.

Recent, aceasta și-a anunțat fanii că își face un nou tatuaj, încă un pas important pentru ea după despărțirea de Dorian Popa.

Babs s-a tatuat într-o zona delicată, pe abdomen. Aceasta și-a anunțat fanii că urmează să facă acest pas, pe Instagram.

„Este timpul pentru un nou tatuaj”, a scris Claudia Iosif, pe Instagram.

După despărțirea de Dorian Popa, cu care a fost împreună mai bine de 10 ani, Claudia Iosif s-a focusat mai mult pe propria persoană, cât și afacerea pe care o are, aceasta își construiește un nou atelier de haine, în noua casă.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni