• PRO TV
  • Betty Salam și Cătălin Vișănescu vor să se cunune religios. Când va îmbrăca fiica lui Florin Salam rochia de mireasă: „Asta contează cel mai mult”

Betty Salam și Cătălin Vișănescu vor să se cunune religios. Când va îmbrăca fiica lui Florin Salam rochia de mireasă: „Asta contează cel mai mult”

Betty Salam și Cătălin Vișănescu vor să se cunune religios. Când va îmbrăca fiica lui Florin Salam rochia de mireasă: „Asta contează cel mai mult”

Betty Salam și Cătălin Vișănescu au planuri profesionale mari, dar nu uită nici de cununia religioasă pe care încă nu au făcut-o.

 

Gallery

​Betty, fiica lui Florin Salam, și Cătălin Vișănescu, soțul ei, sunt împreună de peste nouă ani și, în viața lor, a apărut și un copil. Cei doi s-au cununat civil și, recent, artista a vorbit despre momentul în care vor ajunge și în fața altarului.

Betty și Cătălin Vișănescu ar putea face nunta în 2025

Betty Salam și Cătălin Vișănescu au făcut cununia civilă în anul 2018, cu doar trei luni înainte ca fiul lor să vină pe lume. Anii au trecut, iar cei doi nu au mai dat importanță cununiei religioase și părea să nu mai reprezinte o prioritate pentru ei.

Recent, Betty le-a spus celor care o urmăresc pe rețelele de socializare că ea și soțul ei vorbesc și despre cununia religioasă, dar nu știu data la care se va întâmpla acest lucru, deoarece amândoi sunt foarte concentrați pe latura profesională.

Cu toate acestea, este posibil să ajungă în fața altarului în anul 2025, dar nimic nu este bătut în cuie. Fiica lui Florin Salam consideră că ceea ce contează cel mai mult, după aproximativ un deceniu de relație, este faptul că cei doi însă se iubesc și se înțeleg.

„Noi suntem căsătoriți, dar nu în biserică. Suntem cu acte. Ne axăm mai mult pe muncă. Avem foarte multe lucruri de făcut, încât nu știm ce să facem. Noi ne gândeam anul viitor să facem (n.r. 2025), dar vedem. Important este că suntem împreună și ne iubim. Asta contează cel mai mult”, a declarat Betty, pe contul său de Instagram.  

Cum s-a schimbat relația dintre ei de-a lungul timpului

Venirea pe lume a copilului lor a adus unele schimbări în relație, așa cum se întâmplă în cazul fiecărui cuplu, dar le-au gestionat așa cum se cuvine și au trecut testul timpului. Artista admite, de asemenea, că nu mereu este totul roz între ea și Cătălin Vișănescu, deoarece mai au și momente tensionate, dar acestea nu afectează ceea ce au construit în atâția ani.

„Mă bucur că ne-am păstrat relația de la bun început. Nu există relație fără ceartă, pentru că atunci nu ar există iubire, dacă nu ar exista gelozie. Dacă nu ești puțin gelos nu e iubire”, a declarat fiica lui Florin Salam, în cadrul unei emisiuni televizate.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni