• PRO TV
  • A fost la un pas de moarte în urmă cu câteva săptămâni. Ashley Park, “prietena lui Emily”, internată de urgență cu o problemă gravă

A fost la un pas de moarte în urmă cu câteva săptămâni. Ashley Park, “prietena lui Emily”, internată de urgență cu o problemă gravă

A fost la un pas de moarte în urmă cu câteva săptămâni. Ashley Park, “prietena lui Emily”, internată de urgență cu o problemă gravă

Ashley Park, actrița cunoscută pentru rolul “Mindy” din “Emily in Paris”, și-a speriat fanii cu cea mai recenta dezvăluire. Aceasta le-a dat fanilor o veste bună și una proastă, însă până la urmă totul a fost cu final fericit.

Ashley a povestit pe Instagram că a primele săptămâni din 2024 le-a petrecut internată în spital, dar că alături i-a fost iubitul ei, nimeni altul decât Paul Forman, cel care joacă rolul lui Nicholas în “Emily in Paris”. Astfel cei doi nu formează un cuplu doar în serial, ci și în viața reală.

Ashley Park a spus că în decembrie a făcut o amigdalită, care s-a transformat într-un șoc septic critic, care "mi-a infectat și afectat mai multe organe. Sunt recunoscătoare că sănătatea mea s-a îmbunătățit, în ciuda a ceea ce ni s-a spus inițial”, spune actrița, care a postat mai multe imagini de pe patul de spital.

Ashley, care a apărut recent în musicalul „Mean Girls”, i-a mulțumit și iubitului ei, Paul Forman, pentru că „a fost necondiționat alături de ea”.

“Mi-ai calmat temerile și m-ai îmbrățișat prin ambulanțe, trei spitale străine, o săptămână la Terapie Intensivă, urgențe înfricoșătoare, nenumărate scanări, teste și injecții, dureri chinuitoare și atât de multă confuzie, cât timp eram singuri, departe de cei pe care îi cunoaștem. Te iubesc Paul”, i-a spus actrița pe Instagram.

Gallery

Ea le-a mulțumit apoi medicilor și asistentelor de terapie intensivă, precum și echipei din stațiunea Joali Being din Maldive, unde se afla în vacanță când s-a petrecut incidentul.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni