• PRO TV
  • Regretul de care Marcela Fota nu a scăpat, chiar și la trei ani de la moartea soțului: „M-am gândit de multe ori...”. Ce ar face artista, dacă ar putea vorbi cu el

Regretul de care Marcela Fota nu a scăpat, chiar și la trei ani de la moartea soțului: „M-am gândit de multe ori...”. Ce ar face artista, dacă ar putea vorbi cu el

Regretul de care Marcela Fota nu a scăpat, chiar și la trei ani de la moartea soțului: „M-am gândit de multe ori...”. Ce ar face artista, dacă ar putea vorbi cu el

În urmă cu mai bine de trei ani, Marcela Fota a trecut prin cel mai greu moment din viața ei, atunci când soțul ei a murit, în timp ce aștepta la coadă, într-o instituție.

Gallery

Anii au trecut, iar Marcela Fota a depășit momentul, dar acest lucru nu înseamnă că își aduce aminte cu ușurință de ceea ce i s-a întâmplat. Întrucât cei doi au și un copil împreună, care simte lipsa tatălui, artista nu se poate desprinde, cu totul, de decesul fostului soț.

Marcela Fota i-ar cere iertare fostului soț

Marcela Fota încă este măcinată de unele regrete în ceea ce îl privește pe tatăl copilului său, Minel Păpăroiu, și a recunoscut, de curând, că, dacă ar putea, i-ar cere iertare pentru momentele în care nu a fost pentru el așa cum el și-ar fi dorit.

Cu toate acestea, nu ar uita să îi mulțumească pentru fiul lor, care este cea mai importantă persoană din viața ei și l-ar asigura că face tot ce poate, pentru a-l crește așa cum se cuvine.

„În primul rând, și m-am gândit de multe ori, i-aș cere iertare, că poate nu am reușit să-i dau atât cât s-ar fi așteptat. În al doilea rând, i-aș mulțumi pentru minunea din viața noastră, pentru că mi-a lăsat cel mai frumos dar pe pământ și l-aș asigura că aș face tot ce îmi stă în putere, pentru a-i crește băiatul frumos”, a spus Marcela Fota, în cadrul unei emisiuni.

Moștenirea lăsată de Minel Părăroiu, subiect de discuție în familie

După moartea subită a lui Minel Păpăroiu, Marcela Fota nu a avut parte de foarte multă liniște, întrucât cele două fiice ale acestuia, din prima căsnicie, au cerut ceea ce li se cuvine. Fiind de părere că liniștea ei și a fiului său este mai importantă ca orice, Marcela Fota a cedat bunurile pe care cele două fete le cereau.

„Am lăsat foarte mult de la mine, până am ajuns la liniștea necesară. David avea 11 ani și jumătate și m-a întrebat «O să ne dea afară din casă?». Astea sunt lucruri care te fac să înțelegi că trebuie să faci ce este bine pentru copilul tău”, a mai spus artista.

 

Sursa foto: Instagram  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni