• PRO TV
  • Apariția fiicei regretatului Michael Jackson pe covorul roșu la Premiile Grammy a stârnit o adevărată controversă! De ce și-a acoperit Paris cele 80 de tatuaje

Apariția fiicei regretatului Michael Jackson pe covorul roșu la Premiile Grammy a stârnit o adevărată controversă! De ce și-a acoperit Paris cele 80 de tatuaje

Apariția fiicei regretatului Michael Jackson pe covorul roșu la Premiile Grammy a stârnit o adevărată controversă! De ce și-a acoperit Paris cele 80 de tatuaje

Fiica regretatului Michael Jackson a fost în centrul atenției la gala premiilor Grammy. Paris Jackson și-a făcut apariția pe covorul roșu într-o rochie neagră, cu decupaje îndrăznețe, creație a brand-ului Celine.

Gallery

​Internauții au privit cu stupoare imaginile cu Paris de la gala premiilor Grammy care s-au viralizat instant pe rețelele de socializare. Motivul? Fiica lui Michael Jackson și-a acoperit tatuajele de pe brațe, gât, piept și picioare.

Câteva ore mai târziu, Paris a apărut la petrecerea dată după decernarea premiilor cu cele 80 de tatuaje la vedere.

Paris Jackson a participat la party-ul organizat la Los Angeles într-o ținută care i-a pus în valoare abdomenul și picioarele și pe care asortat-o cu o haină de blană cu imprimeu leopard. De această dată, Paris și-a etalat o mare parte din colecția de desene pe care o poartă pe piele. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Decizia lui Paris de a-și ascunde tatuajele pe covorul roșu de la Grammy a stârnit o dezbatere aprinsă în rândul urmăritorilor ei de pe Instagram, mulți întrebându-se „de ce să le acoperi?”.

Echipa care s-a ocupat de look-ul lui Paris a explicat, potrivit Daily Mail: „Paris a ales o rochie elegantă și șic Celine, din colecția 2024, cu decupaje, și a simțit că ar fi mai dramatic să își acopere tatuajele și să lase rochia să fie cu adevărat în centrul look-ului ei”.

Paris s-a lăsat pe mâinile specialiștilor de la Cover FX, un brand de produse cosmetice, care i-au acoperit complet tatuajele. Clipul cu întreg procesul a fost postatat pe contul de Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de ?? (@parisjackson)

Paris Jackson are o colecție impresionantă de tatuaje

De-a lungul anilor, Paris a vorbit despre folosirea tatuajelor și piercing-urilor pentru a se exprima, chiar dacă și-a făcut „o mulțime de tatuaje” fără motiv.

Primul ei tatuaj a fost un extraterestru pe unul dintre sâni. „Pur și simplu mi l-am dorit - cam așa sunt toate”, a spus ea despre colecția ei de tatuaje. Fiica lui Michael Jackson a dezvăluit că și-a făcut câteva desene și de una singură.

Fotografii: Getty Images

Gala premiilor Grammy a fost LIVE pe VOYO. Vezi aici lista completă a câștigătorilor Grammy Awards 2024

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni