• PRO TV
  • Ce a făcut Șerban Huidu, după ce a provocat accidentul mortal de pe DN 1. Prezentatorul de televiziune a renunțat inclusiv la ajutorul psihologului: „Am scris pe hârtie...”

Ce a făcut Șerban Huidu, după ce a provocat accidentul mortal de pe DN 1. Prezentatorul de televiziune a renunțat inclusiv la ajutorul psihologului: „Am scris pe hârtie...”

Ce a făcut Șerban Huidu, după ce a provocat accidentul mortal de pe DN 1. Prezentatorul de televiziune a renunțat inclusiv la ajutorul psihologului: „Am scris pe hârtie...”

În anul 2011, Șerban Huidu a provocat un accident rutier, în urma căruia și-au pierdut viața trei oameni. Incidentul a avut loc în prima parte a zilei, pe DN 1, la intrarea în localitatea brașoveană Timișul de Sus, după ce mașina pe care o conducea a intrat pe contrasens.

Gallery

Șoferul autoturismului lovit de Șerban Huidu și-a pierdut viața, la fel și pasagera din dreapta. Câteva ore mai târziu, a treia persoană rănită și-a pierdut și ea viața, deși fusese operată. Fostul om de radio nu a fost închis, iar acest lucru încă îi revoltă pe mulți.

Cum a trecut Șerban Huidu peste accidentul pe care l-a provocat

În cadrul unui podcast la care a fost invitat de curând, Șerban Huidiu a vorbit deschis despre prima perioadă de după accidentul în urma căruia trei oameni au murit.

Omul de televiziune a mărturisit că, la început, a apelat la ajutorul unui psiholog, doar că nu a considerat metodele utilizate de acesta utile. Prin urmare, a renunțat la ajutorul de specialitate și a făcut un exercițiu, rezultând că șansele de a evita accidentul erau destul de mici.

„M-am așezat la o masă și am scris pe hârtie ce puteam face eu să nu se întâmple și ce nu puteam face su să se întâmple (...) Per total, ceea ce nu depindea de mine era mai mult decât ceea ce depindea de mine să fac să nu se întâmple. M-a ajutat foarte mult. Balanța aia a ieșit bine. Nu știu cum aș fi putut să trec peste, dacă nu ar fi ieșit bine”, a povestit Șerban Huidu.

Accidentul de pe pârtia de ski i-a schimbat viața radical lui Șerban Huidu

În urmă cu mai bine de opt ani, Șerban Huidu a trecut printr-o nouă încercare, după ce, încercând să evite niște copii pe pârtia de ski, s-a lovit la cap. Acesta a stat în comă, dar și-a revenit mai repede decât s-ar fi așteptat.

Cu toate acestea, repercursiunile există și niciodată nu va putea fi, din nou, ca înainte. Cu toate acestea, susține că este împăcat cu ideea, deoarece lovitura putea fi mult mai gravă, iar consecințele mai dure.

„Cel mai greu mi-a fost după primul accident, atunci, cu ski-ul. Din omul ăla de radio, care vorbea non-stop, din cel care avea dicție impresionantă, peste noapte, s-a tăiat firul. Am avut, întotdeauna, puterea de a trece peste lucrurile astea destul de simplu. Întotdeauna m-am comparat cu mai rău”, a mai spus prezentatorul TV.

 

Sursa foto: Facebook, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni