• PRO TV
  • Clipe de coșmar pentru Marcela Fota după moartea soțului. Artista s-a trezit cu moștenitorii pe cap: „Liniștea mea merita orice”

Clipe de coșmar pentru Marcela Fota după moartea soțului. Artista s-a trezit cu moștenitorii pe cap: „Liniștea mea merita orice”

Clipe de coșmar pentru Marcela Fota după moartea soțului. Artista s-a trezit cu moștenitorii pe cap: „Liniștea mea merita orice”

Marcela Fota trece prin clipe grele după moartea soțului, Minel Păpăroiu. Artista s-a trezit cu moștenitorii pe cap.

Gallery

Soțul Marcelei Fota s-a stins din viață la vârsta de 47 de ani, după ce a suferit un infarct atunci când stătea la coadă, într-o instituție a statului.

Marcela Fota, luată cu asalt de moștenitorii din partea soțului

După moartea soțului, Marcela Fota s-a trezit cu moștenitorii pe cap. Minel Păpăroiu a lăsat în urmă o avere considerabilă, iar cele două fiice ale lui din prima căsătorie și-au cerut drepturile.

Interpreta de muzică folclorică a cedat bunurile rămase fetelor din prima căsnicie a soțului ei, doar pentru a avea parte de liniște, mai ales după ce și-a văzut fiul că suferă foarte tare. David și-a întrebat mama dacă vor fi dați afară din casă, după moartea tatălui său.

„Noi am avut o problemă atunci, tatăl lui David mai avea doi copii și a urmat cu moștenirea, cu averea… la care copilul meu, primul lucru care m-a întrebat, văzând că toată lumea vine să ia, eu am, eu vreau, eu… luați! Am lăsat foarte mult de la mine până am ajuns la liniștea necesară. David avea 11 ani și jumătate și m-a întrebat: o să ne dea afară din casă? Astea sunt lucruri care te fac să înțelegi că trebuie să faci ce este bine pentru copilul tău.

S-au rezolvat și lucrurile cu averea, eu și David am renunțat la anumite lucruri în favoarea lor, el a fost un om foarte harnic, a rămas cât să putem noi duce… am lăsat din partea noastră pentru liniște. Am zis și faptul că, în ultima perioadă, el trăind mai mult lângă mine și David și mai puțin lângă ele, am zis că poate simt asta ca pe o recompensă. Cel mai important este să fii liniștit psihic, și pentru niște bani sau suprafețe, liniștea mea merita orice”, a dezvăluit Marcela Fota, într-o emisiune TV.

Cum a primit fiul Marcelei Fota vestea că tatăl lui nu mai este

David avea doar 11 ani când tatăl său s-a stins din viață. Marcela Fota a încercat să găsească cuvintele potrivite pentru a-i explica că tatăl lui a plecat din această lume.

„Prima zi mi-a fost teamă că el va spune că va vrea să îl vadă. I-am spus că tati a avut o problemă și că este în spital și că vedem mâine ce se întâmplă. A doua zi i-am spus ‘Tu știi cât îl iubea Dumnezeu pe tati și tati pe Dumnezeu’. I-am spus că Dumnezeu a hotărât să-l ia pe tati. El mi-a spus ‘Adică, tati nu mai e?’.

După a fost lupta, copilul meu nu a avut nicio reacție atunci, i-au curs două lacrimi, că m-a văzut pe mine plângând. I-am spus că tati este pus într-un loc în biserica la care a ajutat să se construiască și l-am întrebat: ‘Vrei să mergi cu mama să stai cu tati?’, iar el a spus ‘Spune-mi a doua opțiune’. I-am zis ‘Să stai acasă cu prietenii tăi’, el a zis că vrea acasă.

Din momentul acela copilul meu nu a mai vorbit despre chestia asta, efectiv refuza orice discuție pe acest subiect. Aici a fost panica mea și durerea.La vreo două luni a venit sora mea, de atunci ea stă la noi, mi-a spus că David era încuiat în baie. L-am găsit urlând, avea 12 ani. L-am luat în brațe și am plâns amândoi, atunci a acceptat și el momentul prin care trebuia să treacă”, a mărturisit Marcela Fota în emisiunea „La Măruță”.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni