• PRO TV
  • Surpriza serii la petrecerea Grammy! Solistul trupei Maneskin, prima apariție alături de noua sa iubită! Damiano s-a cuplat cu idolul adolescenților din America

Surpriza serii la petrecerea Grammy! Solistul trupei Maneskin, prima apariție alături de noua sa iubită! Damiano s-a cuplat cu idolul adolescenților din America

Surpriza serii la petrecerea Grammy! Solistul trupei Maneskin, prima apariție alături de noua sa iubită! Damiano s-a cuplat cu idolul adolescenților din America

Damiano David, solistul trupei Maneskin, și-a făcut apariția la cea de-a 66-a ediție a galei anuale pre-Grammy la brațul noii sale iubite. Rockerul care a câștigat Eurovisionul alături de trupa sa în 2021 s-a cuplat cu Dove Cameron, idolul adolescenților din America.

Gallery

Cei doi îndrăgostiți și-au făcut debutul pe covorul roșu în calitate de cuplu la gala anuală pre-Grammy a lui Clive Davis.

Dove Cameron are 28 de ani și este una dintre cele mai populare artiste și actrițe din America în rândul adolescenților.

Damiano și Dove au făcut paradă de gesturi tandre și s-au sorbit din priviri pe covorul roșu. Cei doi s-au sărutat în fața fotografilor prezenți la evenimentul care a avut loc la The Beverly Hilton din Beverly Hills. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Dove Cameron a atras toate privirile la eveniment într-o rochie corset fără bretele, semnată Salih Balta, în timp ce iubitul ei a purtat o vestă gri și pantaloni asortați.

La petrecerea din Beverly Hills au participat celebrități precum Megan Thee Stallion, Machine Gun Kelly, Lenny Kravitz, Avril Lavigne, Jon Bon Jovi, Lana Del Rey, Shania Twain și Dua Lipa.

Gala premiilor Grammy a fost LIVE pe VOYO. Vezi aici lista completă a câștigătorilor Grammy Awards 2024

 

 

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni