• PRO TV
  • Babs s-a lăsat filmată în timp ce făcea sport, iar toți ochii au fost ațintiți asupra ei. Cum arată fosta iubită a lui Dorian Popa, la 41 de ani

Babs s-a lăsat filmată în timp ce făcea sport, iar toți ochii au fost ațintiți asupra ei. Cum arată fosta iubită a lui Dorian Popa, la 41 de ani

Babs s-a lăsat filmată în timp ce făcea sport, iar toți ochii au fost ațintiți asupra ei. Cum arată fosta iubită a lui Dorian Popa, la 41 de ani

Chiar dacă, în urmă cu o lună, Babs a împlinit 41 de ani, pentru ea, vârsta este doar un număr. Recent, aceasta a postat, pe contul ei de Instagram, o filmare care a atras toate privirile.

 

Gallery

Babs este una dintre vedetele de la noi care nu își arată vârsta, iar acest lucru l-a demonstrat, din nou, de curând. Fosta iubită a lui Dorian Popa a apărut într-o ipostază incendiară, la sală, iar imaginile au încins imaginația bărbaților.

Babs, filmare incendiară din sala de sport, în timpul antrenamentului

Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, are un corp de invidiat, iar cele care o urmăresc pe rețelele de socializare o complimentează în fiecare zi pentru felul în care arată. Pentru a avea, însă, rezultatele de care se bucură, depune mult efort în sala de sport și are grijă și la alimentație.

Nici în weekend nu se abate de la rutina zilnică, iar Babs și-a făcut antrenamentul cu strictețe, pentru a avea, în continuare, numărul de kilograme pe care și-l dorește.

Mai mult decât atât, pe rețelele de socializare, a postat o filmare în timp ce lucra partea inferioară a corpului. În acest fel, fosta iubită a lui Dorian Popa le-a demonstrat tuturor, încă o dată, cât de bine arată, dar și ce exerciții face, pentru a-și menține fizicul.

Dorian Popa a influențat-o pozitiv pe Babs

În urmă cu ceva timp, Babs a mărturisit că Dorian Popa este cel care a convins-o să meargă la sală și să mănânce sănătos, deoarece nu mai este un secret pentru nimeni cât de atent este vlogger-ul în ceea ce privește alimentația și sportul.

Datorită lui, Babs a învățat să fie consecventă și disciplinată, lucru ce, în timp, a ajutat-o să ajungă la silueta dorită și să nu își arate vârsta. Mai mult decât atât, chiar dacă s-au despărțit, nu a renunțat la acest obicei sănătos și are grijă de ea la fel de mult.

„Este un tip foarte strict, din toate punctele de vedere. Dorian m-a făcut să mă duc la sala de fitness, e foarte riguros cu treaba asta. Nu mă lasă să mănânc orice, îmi impune un stil de viaţă sănătos”, a povestit aceasta.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni