• PRO TV
  • În urmă cu 19 ani diagnosticată cu cancer, acum în formă maximă la Premiile Grammy. Kylie Minogue, neschimbată de 25 de ani

În urmă cu 19 ani diagnosticată cu cancer, acum în formă maximă la Premiile Grammy. Kylie Minogue, neschimbată de 25 de ani

În urmă cu 19 ani diagnosticată cu cancer, acum în formă maximă la Premiile Grammy. Kylie Minogue, neschimbată de 25 de ani

Au trecut 24 de ani de când Kylie Minogue făcea furori în pantalonii ei minusculi aurii în piesa-fenomen “Spinning around”. Artista australiană, care a fost o senzație a anilor ’90 și începutul anilor 2000, a impresionat la decernarea Premiilor Grammy 2024.

În vârstă de 55 de ani, Kylie Minogue pare neschimbată. Cântăreața a defilat pe covorul roșu într-o rochie cu fâșii de voal, arătând la fel de bine ca întotdeauna. Kylie a urcat și pe scena Premiilor Grammy pentru a primi trofeul Best Pop Dance Recording pentru hitul ei Padam Padam.

Vezi si: Cele mai spectaculoase tinute de pe covorul roșu de la Premiile Grammy. Taylor Swift, un exemplu de eleganță și rafinament

Cântăreața minionă, care are doar 1,52 m înălțime, și-a completat look-ul cu o pereche de sandale roșii cu toc, desigur :)
După apariția "Spinning Around", despre care mulți spun că este cel mai sexy videoclip al acelei perioade, Kylie s-a ales cu titulatura de "vedeta cu cel mai sexy posterior". Cântăreața apare într-o pereche de pantaloni scurți minusculi, care au rămas în istoria muzicii :)

Cântăreața australiană este o învingătoare în lupta cu cancerul. Aceasta a primit vestea șoc în 2005, în timp ce turneul “Showgirl: The Greatest Hits” se afla în plină desfășurare.

La întoarcerea la Melbourne, după susținerea concertelor din Europa, Kylie a aflat că are cancer la sân, așa că nu a mai putut continua turneul. În plus, s-a retras și de la destivalul Glastonbury. Kylie Minogue a intrat în operație pe 21 mai 2005, iar la scurt timp după aceea a început tratamentul de chimioterapie.

Gallery

La nici două luni de la operație, cântăreața a ieșit pentru prima dată în public, cu ocazia unei vizite la un spital în care erau internați mai mulți copii bolnavi de cancer. Deși s-a luptat cu o boală cruntă, Kylie nu a renunțat la muncă. În decembrie 2005 a lansat single-ul “Over the Rainbow”, iar în 2006 a publicat cartea pentru copii “The Showgirl Princess”, pe care a scris-o în perioada de convalescență.


Kylie a reușit să învingă până la urmă cancerul la sân, pe care l-a comparat apoi cu o bombă nucleară.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni