• PRO TV
  • Taylor Swift tocmai a intrat în istorie la premiile Grammy 2024! Este singura persoană care a câștigat de patru ori trofeul pentru Albumul anului

Taylor Swift tocmai a intrat în istorie la premiile Grammy 2024! Este singura persoană care a câștigat de patru ori trofeul pentru Albumul anului

Taylor Swift tocmai a intrat în istorie la premiile Grammy 2024! Este singura persoană care a câștigat de patru ori trofeul pentru Albumul anului

La premiile Grammy 2024, transmise în direct pe VOYO, Taylor Swift tocmai a făcut istorie devenind prima persoană care a câștigat Albumul anului pentru a patra oară, în cadrul celei de-a 66-a ediții a premiilor muzicale.

Gallery

Cântăreața de 34 de ani, care a primit în trecut premiul pentru cel mai bun album al anului - pentru Folklore, 1989 și Fearless - tocmai i-a depășit pe Frank Sinatra, Paul Simon și Stevie Wonder.

Albumul lui Taylor, Midnights, i-a adus cel de-al patru trofeu râvnit în lumea muzicală.

Ceilalți nominalizați la categoria Albumul anului, la premiile Grammy 2024, au mai fost: SZA, Oliva Rodrigo, Miley Cyrus, Jon Batiste, Janelle Monae și Boygenius.

Aflată pe scenă, pentru a primi cel de-al 35-lea premiu Grammy al ei, Taylor Swift a făcut un anunț-uriaș. Noul ei album, ”The Tortured Poets Deparment”, se va lansa pe 19 aprilie 2024.

Pentru că, în doar 5 minute, a primit 2.2 milioane de like-uri, pagina de Instagram a artistei a ”picat” pentru scurt timp.

Premiile Grammy 2024 au fost transmise în direct de VOYO!

Foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni