• PRO TV
  • Cât costă ceasul pe care-l poartă Nicolae Ciucă:"Era redus. Fiecare cumpără ce-și permite"/ Comparație cu Rareș Bogdan

Cât costă ceasul pe care-l poartă Nicolae Ciucă:"Era redus. Fiecare cumpără ce-și permite"/ Comparație cu Rareș Bogdan

Cât costă ceasul pe care-l poartă Nicolae Ciucă:"Era redus. Fiecare cumpără ce-și permite"/ Comparație cu Rareș Bogdan

Nicolae Ciucă, invitat la emisiunea Insider Politic de la Prima TV, a fost întrebat cât costă ceasul pe care îl are la mână.

Preşedintele PNL a declarat că accesoriul a fost la reducere și că l-a achiziționat cu 900 de lei.
”Ceasul meu? 900 de lei, era redus”, a răspuns liderul PNL.

”L-aţi supărat pe Rareş Bogdan”, a fost remarca moderatorului, aluzie la ceasul de 30.000 de euro pe care l-a purtat europarlamentarul PNL la cumpărături, într-o piaţă din oraşul Şimleu Silvaniei.

Nu l-am supărat, fiecare îşi cumpără ceasul pe care şi-l permite. Important e să avem la mână acel ceas care ne măsoară nu doar timpul, ci şi ceea facem. Este important să vedem că după trecerea timpului după noi rămân faptele şi nimic altceva”, a răspuns Nicolae Ciucă.

Ce avere are Nicolae Ciucă

Nicolae Ciucă este singurul lider al Coaliției care are și indemnizație, dar și pensie. Nicolae Ciucă a încasat în 2022, potrivit ultimei declarații de avere, 185.676 de lei, ceea ce înseamnă o medie lunară de 15.473 de lei.

Pe de altă parte, pensia de fost militar este de 221.616 lei, în anul fiscal 2022 (medie lunară de 18.468 de lei) . Ciucă are o casă de locuit în localitatea Dumbrăveni (județul Ilfov), dar și două terenuri intravilane, în Dumbrăveni și Pielești (Dolj). Actualul președinte al Senatului are două mașini, una din 2020 și din 2006.

De asemenea, economiile fostului premier al României sunt de 108.857 de lei în conturi, iar 129.159 de lei sunt în fonduri de investiții. Ciucă are o singură datorie la o bancă, în valoare de 100.000 de lei, cu scadență în 2025.

Eurodeputatul Rareş Bogdan a purtat la piaţă un ceas în valoare de 30.000 de euro

În toamna anului trecut, eurodeputatul PNL Rareş Bogdan s-a prezentat la inaugurarea unei pieţe din oraşul Şimleu Silvaniei cu ceas de 30.000 de euro la mână.

În urma actacurilor în legătură cu accesoriile de lux, Rareș Bogdan a declarat că are bani din afacerile de dinainte de a face politică, din zestrea soției, din salariile pe care le-a obținut ca jurnalist TV, dar și din salariul actual de deputat european.

Ce salariu are Rareș Bogdan ca europarlamentar

Europarlamentarul a spus că deține, împreună cu soția sa, ceasuri și bijuterii de 200.000 de euro, pe care le-a trecut în declarația de avere. În prezent, ca europarlamentar, Rareș Bogdan are un salariu net de 7.850 de euro pe lună, la care se adaugă și diurne de aproximativ 4.000 de euro pe lună.

Înainte să intre în politică, el câștiga 10-12.000 de euro pe lună, ca realizator la Realitatea TV, iar mai înainte a deținut afaceri în media și magazine de accesorii și abonamente de telefonie, pe care le-a vândut.

„Doamnă, e ceasul meu. Uite, acum am altul, mai ieftin, e drept, nu-i aşa de scump, ăsta cred că este vreo 10.000 (de euro - n.r.). Am ceasuri în declaraţia de avere de 200.000 de euro. Vreţi să mă îmbrac ca Mao Zedong, să-i placă lui Ciolacu, şi să-mi iau ceas Pobeda? Hai să fim serioşi, asta e problema românilor? Lor le place Pobeda, că ăla îl avea Stalin, nepoţii lui”, s-a apărat Rareş Bogdan.

Captură video

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni