• PRO TV
  • “Mama lui Kevin” va apărea în serialul-fenomen al anului 2023. A primit un rol în sezonul 2

“Mama lui Kevin” va apărea în serialul-fenomen al anului 2023. A primit un rol în sezonul 2

“Mama lui Kevin” va apărea în serialul-fenomen al anului 2023. A primit un rol în sezonul 2

“The Last of Us”, cu Pedro Pascal și Bella Ramsey în rolurile principale, a fost serialul-fenomen al anului trecut. Acum, pentru sezonul 2, noi actori se alătură deja celebrei serii. Unul dintre numele anunțate este Catherine O’Hara, nimeni alta decât mama lui Kevin din Home Alone.

În vârstă de 69 de ani, Catherine O’Hara se alătură distribuției The Last of Us într-un rol misterios, despre care producătorii nu au oferit detalii.

Deși noi o știm pe Catherine O’Hara drept “mama lui Kevin McAllister” din “Singur acasă”, actrița este consacrată și recompensată la Hollywood. Din 2015 până în 2020, a jucat în serialul Schitt's Creek pentru care a primit premiile Emmy și Globul de Aur.

La finalul anului trecut, actrița a participat la evenimentul în care Macaulay Culkin a primit o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame.

Gallery

Alături de Catherine, în sezonul 2 din The Last of Us vor mai apărea și Kaitlyn Dever (No One Will Save You), Isabela Merced (Madame Web) and Young Mazino (Beef).

Inspirat de jocul video cu același nume, serialul The Last of Us prezinta o lume post-apocaliptică, după ce ciuperca cordyceps s-a răspândit și a provocat o infestare la nivel global, lumea fiind acum populata de oameni „supraviețuitori” și zombie.

Vezi si: Actorul de 47 de ani care a devenit obsesia internetului. Pedro Pascal, cel mai dorit bărbat al momentului

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni