• PRO TV
  • Ce spune Andreea Bălan despre căsătoria cu Victor Cornea, după ce s-a zvonit că au făcut pasul cel mare: „Uneori sunt soție…”

Ce spune Andreea Bălan despre căsătoria cu Victor Cornea, după ce s-a zvonit că au făcut pasul cel mare: „Uneori sunt soție…”

Ce spune Andreea Bălan despre căsătoria cu Victor Cornea, după ce s-a zvonit că au făcut pasul cel mare: „Uneori sunt soție…”

Andreea Bălan a făcut lumină, după ce s-a speculat că s-a căsătorit cu tenismenul Victor Cornea în secret.

Gallery

Andreea Bălan a pus punct speculațiilor legate despre căsătoria cu Victor Cornea, asta după ce pe legitimația primită la Atena, acolo unde tenismenul se pregătește pentru meciurile din Cupa Davis, aceasta a apărut cu numele: Andreea Cornea Bălan. Fanii s-au dus imediat cu gândul că cei doi au făcut marele pas în secret.

S-au căsătorit sau nu Andreea Bălan și Victor Cornea?

De când formează un cuplu jucătorul de tenis, Andreea Bălan este nelipsită de la turneele de tenis ale iubitului ei.

În urmă cu 11 zile, Andreea l-a însoțit pe Victor la Australian Open, iar acum cei doi se află tot împreună la Atena, acolo unde se vor desfășura, pe 3-4 februarie, meciurile de tenis dintre Grecia și România din cadrul Cupei Davis, notează click.ro.

Artista a publicat mai mult imagini de la Atena, iar un detaliu le-a atras atenția fanilor. Legitimația pe care Andreea o purta avea scris pe ea numele Andreea Cornea Bălan. Acest detaliu a stârnit o mulțime de reacții, toată lumea s-a gândit că cei doi au făcut pasul cel mare în secret.

În ultimul vlog postat pe YouTube de la Australian Open, Andreea Bălan lămurește misterul numelor de pe legitimațiile primite la turneele de tenis, spulberând astfel speculațiile legate de căsătoria cu tenismenul.

„Acesta este badge-ul (n.r. legitimație) meu. La fiecare turneu eu am câte un badge, așa ca să pot să intru în diverse locuri numerotate (0, 3, 5 și 9). El, în schimb, intră în mai multe locuri.

Eu sunt coach ( n.r. antrenor) de data asta, altă dată sunt wife (soție), altădată sunt fizio, altă dată sunt… nu știu ce mai sunt. Deci, de fiecare dată sunt trecută altfel.
Și mă amuz pentru că fac colecție de aceste badge-uri le-am strâns pe toate. Am și mingi pe care le păstrez, le strâng pe toate “, a precizat solista în ultimul ei vlog, realizat la turneul de tenis din Australian Open, unde l-a însoțit pe Victor Cornea.

Tatăl Andreei Bălan a pus stop speculațiilor, potrivit sursei citate:

„Nu știu nimic, nu am vorbit cu Andreea despre vreo căsătorie”, a precizat Săndel Bălan, pentru Click!.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni