• PRO TV
  • Îl recunoști pe bătrânelul ghiduș? În anii 90, era considerat cel mai viril și șarmant actor de la Hollywood

Îl recunoști pe bătrânelul ghiduș? În anii 90, era considerat cel mai viril și șarmant actor de la Hollywood

Îl recunoști pe bătrânelul ghiduș? În anii 90, era considerat cel mai viril și șarmant actor de la Hollywood

Actorul australian Paul Hogan și-a făcut o intrare de zile mari pe covorul roșu, la un eveniment dedicat artei din Los Angeles.

Gallery

Actorul care a intrat în istorie cu rolul din ”Crocodile Dundee” a ajuns la vârsta de 84 de ani și a făcut deliciul fotografilor pozând în fel și chip în fața lor. Hogan, care este cunoscut drept Hoges pentru milioane de fani, părea într-o stare de spirit foarte bună, în ciuda faptului că se luptă de mult timp cu afecțiunea Ormond.

Când ”Crocodile Dundee” a devenit hit uriaș în 1986, câștigând echivalentul a aproape 300 milioane de lire sterline la box office-ul internațional, Paul Hogan a fost, pentru scurt timp, unul dintre cele mai mari staruri din lume.

Avea 46 de ani când a apelat la colaboratorii lui de la tv pentru a scrie și a produce ”Crocodile Dundee”. Filmat cu un buget de 7,5 milioane de lire sterline, a fost al doilea film - ca încasări - în 1985, pe plan internațional. Hogan a câștigat Globul de aur pentru cel mai bun actor și a fost nominalizat la premiile Oscar pentru cel mai bun scenariu. De asemenea, acesta și-a părăsit soția - alături de care era de mult timp - pentru a fi cu actrița principală din ”Crocodile Dundee”, Linda Kozlowski.

Foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni