• PRO TV
  • Cum arată și cu ce se ocupă fosta logodnică a lui Mihai Bendeac. A devenit mamă după despărțirea de actor

Cum arată și cu ce se ocupă fosta logodnică a lui Mihai Bendeac. A devenit mamă după despărțirea de actor

Cum arată și cu ce se ocupă fosta logodnică a lui Mihai Bendeac. A devenit mamă după despărțirea de actor

Nu multă lume știe acest lucru, însă Mihai Bendeac a fost logodit! Tânăra care i-a furat inima în urmă cu câțiva ani este Andreea Vasile, blondina care a devenit cunoscută după ce a participat la show-ul „Big Brother”, în 2003.

Gallery

​Mihai Bendeac este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori de comedie de la noi din țară. Acesta, deși este împlinit din punct de vedere profesional, în viața sa personală nu a fost atât de norocos. Acesta a avut mai multe relații, cea mai cunoscută fiind cea cu Roxana Vancea, însă pe ea a cerut-o în căsătorie. Femeia care a avut parte de iubirea necondiționată a artistului este Andreea Vasile, cunoscută de publicul larg după participarea sa la „Big Brother” în anul 2003.

Cei doi, deși au format un cuplu extrem de frumos și s-au logodit, nu au ajuns niciodată în fața altarului. Aceștia au decis să pună punct relației, din cauza unor reînțelegeri de cupluri, despre care actorul nu a vorbit niciodată în spațiul public. 

După despărțirea de actor, Andreea Vasile s-a retras din lumina reflectoarelor, iar mulți s-au întrebat ce se întâmplă cu ea în prezent.

Cum arată și cu ce se ocupă Andreea Vasile, fosta logodnică a lui Mihai Bendeac

Viața Andreei Vasile a luat o întorsătură neașteptată, după ce s-a despărțit de actor. Pe data de 17 septembrie 2022, fosta lui Bendeac și regizorul Tudor Giurgiu s-au căsătorit religios, anunțul fiind făcut de actrița Elvira Deatcu.

În anul 2019, fosta logodnică a lui Mihai Bendeac a devenit mama unui băiețel perfect sănătos, Alexandru Mihai. Acum, acesta are aproape 5 ani și îi seamănă din ce în ce mai mult mamei sale.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CUM ARATĂ FOSTA LOGODNICĂ A LUI MIHAI BENDEAC

„Nu m-am hotărât să devin mamă, cred că e o chestiune care se naște natural, atunci când întâlnești un om pe care-l iubești și alături de care îți dorești să-ți petreci tot restul vieții. Cel puțin la mine lucrurile s-au întâmplat așa. În momentul în care am întâlnit omul alături de care mă vedeam îmbătrânind și pe care îl idolatrizam, pentru că mi se pare și în continuare că e cel mai bun, mișto, fain, deștept om de pe planetă, atunci a fost prima dată când m-am gândit că mi-aș dori un copil, iar asta s-a întâmplat. Alexandru Mihai are un an și aproape o lună”, a povestit Andreea în anul 2020, într-un podcast de parenting.

Andreea, deși a devenit mamă, nu a uitat de marea sa pasiune, anume actoria. Aceasta în continuare a jucat în piese de teatru, însă nu la fel de des precum o făcea atunci când forma un cuplu cu Bendeac.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni