• PRO TV
  • Mariah Carey, cea mai îndrăzneață apariție pe covorul roșu! La 54 de ani, artista a defilat doar într-un body și o fustă transparentă

Mariah Carey, cea mai îndrăzneață apariție pe covorul roșu! La 54 de ani, artista a defilat doar într-un body și o fustă transparentă

Mariah Carey, cea mai îndrăzneață apariție pe covorul roșu! La 54 de ani, artista a defilat doar într-un body și o fustă transparentă

La 54 de ani, Mariah Carey pare să fi găsit elixirul tinereții și asta pentru că arată impecabil și pare neschimbată de două decenii.

Gallery

​Recent, artista supranumită „regina Crăciunului” datorită celebrul ei hit „All I Want for Christmas is You” a făcut furori la gala Recording Academy Honors, prezentată de Black Music Collective.

Câștigătoarea a cinci premii Grammy, Mariah Carey a urcat pe scenă unde i-a fost înmânat premiul Global Impact Award.

Distincția ei „recunoaște creatorii de muzică de culoare a căror dedicare față de această formă de artă a influențat foarte mult industria și a căror moștenire inspiră nenumărate persoane din întreaga lume, sărbătorindu-i pe cei care, prin leadership și pasiune, îi împuternicesc pe ceilalți și contribuie la o schimbare pozitivă”, conform comunicatului de presă al Recording Academy.

Artista a optat pentru o ținută extrem de îndrăzneață și și-a făcut apariția într-un body cu corset și o fustă transparentă.

Fusta voluminoasă din tulle a fost legată cu o fundă mare pe șold și a lăsat la vedere picioarele cântăreței. Mariah și-a accesorizat look-ul cu bijuterii cu diamante și o pereche de stiletto cu sclipici.

Cu un zâmbet impecabil, gene false și un machiaj care i-a pus în evidență ochii, Mariah a fost atracția principală a serii, iar fotografii au pozat-o din toate unghiurile. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus).

Mariah Carey s-a despărțit de iubitul cu 14 ani mai tânăr

La sfârșitul anului, presa americană a scris că Mariah Carey și Bryan Tanaka s-au despărțit după șapte ani de relație pentru că bărbatul dorește să-și întemeieze propria lui familie.

„El dorește să aibă o familie, copii. Ea nu mai vrea asta”, a spus o sursă apropiată celor doi. Mariah Carey are deja doi copii din căsătoria cu Nick Cannon, gemenii Moroccan și Monroe.

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni