• PRO TV
  • Nelu Vlad, solistul trupei Azur, primele declarații după ce i-a fost descoperit un hematom pe creier. Cum se simte acum: „Starea mea se ameliorează”

Nelu Vlad, solistul trupei Azur, primele declarații după ce i-a fost descoperit un hematom pe creier. Cum se simte acum: „Starea mea se ameliorează”

Nelu Vlad, solistul trupei Azur, primele declarații după ce i-a fost descoperit un hematom pe creier. Cum se simte acum: „Starea mea se ameliorează”

Nelu Vlad, solistul trupei Azur, trece prin momente extrem de dificile, după ce medicii i-au descoperit un hematom pe creier. Cântărețul a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău în timpul unui concert.

Gallery

​Nelu Vlad este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați soliști de muzică de petrecere! Acesta a făcut ravagii de-a lungul anilor alături de trupa Azur, atât datorită melodiilor sale celebre, cât și grație spectacolelor pe care le prezenta în fața a mii de oameni. 

Recent, în timpul unui concert, Nelu Vlad a prezentat stări de rău și a fost transportat, de urgență, la spital. Acolo, artistul a primit o veste neplăcută, din partea medicilor: i-a fost descoperit un hematom pe creier. Cadrele medicale l-au internat pe cântăreț, iar acum se află sub tratament, fiind nevoit să își anuleze concertele pe care le avea programate în următoarea perioadă.

 Sunt mult mai bine! E îmbucurător faptul că, din zi in zi, starea mea se ameliorează. Aproximativ zece zile voi rămâne aici în spital, sub supraveghere și îngrijire medicală, apoi obligatoriu, urmează două săptămâni de odihnă. 

Am anulat, în consecință, toate concertele pe care pe aveam cu trupa în această perioadă ”, a declarat Nelu Vlad, de pe patul de spital, pentru Click.

Mai mult decât atât, această descoperire a medicilor l-a luat prin surprindere pe artist, deoarece cu doar câteva zile înainte de a se simți rău a făcut un control de rutină. Nelu Vlad susține că are mereu analizele la zi și că niciodată acestea nu au semnalat vreo afecțiune cerebrală.

  „Sunt internat de pe 27 ianuarie, până pe 10 februarie cred că o să mă țină. Am făcut un C.T. și arată că sângele care era împrăștiat s-a resorbit și a rămas doar hematomul care trebuie luat în considerare, spre final o să fac un RMN și atunci să aflu și de unde a provenit toată treaba asta.

Analizele erau foarte bune, o săptămână aveam de când le făcusem la spitalul Parhon, unde mă internez în fiecare an să-mi fac toate analizele de la A la Z.

Inclusiv CT la cap am făcut, dar nu mi-a ieșit nimic , a spus artistul, pentru starpopular.ro.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni