• PRO TV
  • Anamaria Prodan și Ronald Gavril s-au căsătorit? Gestul pe care femeia de afaceri l-a făcut și care dă de înțeles acest lucru

Anamaria Prodan și Ronald Gavril s-au căsătorit? Gestul pe care femeia de afaceri l-a făcut și care dă de înțeles acest lucru

Anamaria Prodan și Ronald Gavril s-au căsătorit? Gestul pe care femeia de afaceri l-a făcut și care dă de înțeles acest lucru

Anamaria Prodan și Ronald Gavril sunt împreună de ceva timp și și-au anunțat public relația, la finalul anului trecut. Recent, un gest făcut de impresară dă de înțeles că ea și iubitul ei s-au căsătorit în mare secret.

Gallery

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anamaria Prodan și Ronald Gavril sunt împreună, dar se pare că relația lor ar fi avansat destul de repede și s-ar fi căsătorit.

Gestul care dă de înțeles că Anamaria Prodan și Ronald Gavril s-au căsătorit

O perioadă, Anamaria Prodan și-a ținut relația departe de ochii celor curioși, dar recunoștea că are lângă ea un bărbat care o face fericită și care aduce în viața ei tot ceea ce ea își dorește. Chiar dacă și-au asumat public relația, cei doi îndrăgostiți continuă să fie destul de discreți.

Conform Spynews, Anamaria Prodan și Ronald Gavril au fost filmați în timp ce se cazau la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Statele Unite ale Americii, acolo unde femeia de afaceri a făcut un gest care dă de înțeles că relația lor a ajuns la următorul nivel.

Mai exact, în momentul în care s-au cazat, Anamaria s-a semnat Anamaria Gavril, nu Anamaria Prodan. Cu toate acestea, până acum, niciunul dintre ei nu a vorbit despre ceea ce pare a fi o căsătorie realizată în secret.

Ce spunea Anamaria Prodan despre căsătorie

În urmă cu doar câteva zile, Anamaria Prodan a făcut o declarație care a uimit pe toată lumea. Continuând să fie la fel de misterioasă în ceea ce privește relația de cuplu, impresara a făcut câteva declarații despre presupusa cerere în căsătorie venită din partea lui Ronald Gavril.

În cadrul unei emisiuni televizate, Anamaria Prodan a spus că, de data aceasta, lucrurile au stat diferit, deoarece, până acum, ea era cea care și-a cerut iubiții în căsătorie.

„Dacă, până acum, eu eram cea care făceam pașii și îi ceream de soți, cred că a fost din partea amândurora”, a mărturisit aceasta.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni