• PRO TV
  • El o face să radieze de fericire! „Frumușica” Julia Roberts, îndrăgostită lulea de soțul ei după 22 de ani de căsnicie

El o face să radieze de fericire! „Frumușica” Julia Roberts, îndrăgostită lulea de soțul ei după 22 de ani de căsnicie

El o face să radieze de fericire! „Frumușica” Julia Roberts, îndrăgostită lulea de soțul ei după 22 de ani de căsnicie

Julia Roberts și Daniel Moder trăiesc o poveste de dragoste ca-n filme! Actrița a fost întotdeauna discretă cu viața sa privată și sunt rare ocaziile în care a apărut în public alături de bărbatul care o face fericită de 22 de ani.

Gallery

​Recent, soțul ei a împlinit 55 de ani, iar Julia a postat o fotografie de colecție alături de tatăl copiilor ei. „La mulți ani acestui bărbat uimitor care ne luminează lumea”, a scris actrița pe contul de Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Julia Roberts (@juliaroberts)

Cu ce se ocupă soțul Juliei Roberts

Julia Roberts și-a cunoscut soțul pe platoul de filmare al filmului „The Mexican”, în  anul 2000. Ea juca rolul principal alături de Brad Pitt, iar Daniel era cameraman. (Vezi imagini cu cei doi în GALERIA FOTO de mai sus)

La acea vreme, Danny era căsătorit cu celebra make-up artistă Vera Steimberg, în timp ce vedeta din „Pretty Woman” se întâlnea cu Benjamin Bratt.

În iunie 2001, Roberts s-a despărțit de Bratt după aproape patru ani de relație. Divorțul lui Moder de Steimberg a fost finalizat la începutul anului 2002.

Julia a mărturisit în urmă cu câțiva ani în cadrul emisiunii lui Oprah că nu a avut nicio legătură cu divorțul lui Danny. „Și-a rezolvat toată treaba separat de mine. Iar eu mi-am aranjat viața mea, separat de el. Cred că acesta este singurul motiv pentru care am reușit în cele din urmă să ne îndrăgostim unul de celălalt și să fim împreună”, a declarat actrița.

Julia și Danny s-au căsătorit la doi ani după ce s-au cunoscut, iar petrecerea avut loc chiar de „Ziua Nationala a Americii”, la ferma din New Mexico a actriței.

Cei doi au împreună trei copii: gemenii Hazel Patricia și Phinnaeus Walter, în vârstă de 19 ani, și fiul Henry Daniel, în vârstă de 16 ani.

Julia Roberts are doar cuvinte de laudă la adresa soțului ei. Într-o apariție recentă în cadrul emisiunii „Today”, Julia a fost întrebată de viața de părinte și l-a numit pe Danny „ancora noastră”.

„Totul începe cu Danny Moder”, a spus ea la momentul respectiv, adăugând că Moder este „căpitanul navei noastre”. Julia a mărturisit că început să simtă cu adevărat că trăiește după ce Danny a apărut în viața ei.

Julia Roberts a mai fost căsătorită cu cântărețul de muzică country Lyle Lovett la mijlocul anilor 1990.

 Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni