• PRO TV
  • Oana Zăvoranu, dezvăluiri din intimitate! Cât de des făcea amor cu Pepe: „Am chef!”

Oana Zăvoranu, dezvăluiri din intimitate! Cât de des făcea amor cu Pepe: „Am chef!”

Oana Zăvoranu, dezvăluiri din intimitate! Cât de des făcea amor cu Pepe: „Am chef!”

Oana Zăvoranu a vorbit fără perdea despre viața ei sexuală, din timpul mariajului cu Pepe. Se pare că cei doi, deși nu s-au înțeles pe plan personal, în dormitor făceau echipă bună.

Gallery

​Oana Zăvoranu este una dintre cele mai controversate persoane publice din România, iar acest lucru se datorează faptului că întotdeauna spune lucrurilor pe nume, fără a ține cont de inhibiții. În urmă cu câțiva ani, atunci când încă forma un cuplu cu Pepe, bruneta a vorbit într-un interviu despre viața ei sexuală. 

Atât ea, cât și Pepe au spus, la acea vreme, că nu își contorizează numărul de acte sexuale săptămânale, însă amândoi au dat de înțeles că au o viață sexuală foarte activă. Mai mult decât atât, Oana Zăvoranu a spus, după divorțul de artist, că își dorește să experimenteze cât mai mult această zonă:

„Am chef de sex, vreau sa cunosc barbati, eu sunt f***cioasa de fel”, recunoștea Oana acum ceva timp.

De ce s-au despărțit Oana Zăvoranu și Pepe

De-a lungul anilor, au existat multe specultații referitoare la divorțul dintre Oana Zăvoranu și Pepe. Cei doi au fost vizați de ochii presei, chiar și la ani distanță de la despărțire. Astfel, fiecare dintre ei și-a spus partea de poveste. Pepe susține că bruneta a reprezentat „cea mai mare greșeală a vieții lui”, în timp ce diva susține că nu-l mai iubea.

„Nu l-am mai iubit pe Pepe, că de aceea am divorțat de el. Am fost răstignită aproape ca Iisus pe cruce pentru că nu l-am mai iubit pe Pepe și pentru că m-am îndrăgostit de altcineva, zici că eram singura femeie de pe Mapamond care se îndrăgostea și a existat acel personaj de care m-am îndrăgostit. El nu înțelegea, eu de 6 luni veneam acasă la 6 dimineața și tot încercam să-i spun că între noi nu mai e ok, dormeam pe covor și la un moment dat am divorțat.

Vă dați seama că nu îl mai iubeam de dinainte să fiu divorțată de el, așa că nu am cum să-l iubesc acum, după atâția ani, dar l-am iubit foarte mult. A fost o dragoste foarte frumoasă, ne-am căsătorit din dragoste, am stat din dragoste, a fost o poveste din aia, noi doi împotriva tuturor. Se poate, ca femeie, să nu-l mai iubești pe cel de acasă. Sunteți nebuni la cap? Cum se poate și ca bărbat să n-o mai iubești pe cea de acasă”, a explicat Oana Zăvoranu.

Sursă foto: Instagram, Arhivă PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni