• PRO TV
  • Cât de mare s-a făcut Bebeto, fiul Anamariei Prodan! Fanii susțin că seamănă leit cu Laurențiu Reghecampf

Cât de mare s-a făcut Bebeto, fiul Anamariei Prodan! Fanii susțin că seamănă leit cu Laurențiu Reghecampf

Cât de mare s-a făcut Bebeto, fiul Anamariei Prodan! Fanii susțin că seamănă leit cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a postat pe rețelele de socializare o serie de fotografii în care apare alături de fiul ei, Bebeto. Fanii nu au rămas indiferenți când au văzut cum arată băiatul lui Reghecampf, în 2024!

Gallery

​Anamaria Prodan este o mamă implicată, iar acest lucru este deja cunoscut de o țară întreagă. Impresara vorbește despre cei trei copii ai săi ori de câte ori are ocazia și de fiecare dată menționează cât de mult îl iubește pe Bebeto, fiul pe care îl are din căsnicia cu Laurențiu Reghecampf. 

Cu toate că face parte dintr-o familie extrem de cunoscută atât în România, cât și în străinătate, Bebeto a ales să stea departe de spațiul public. Copilul în vârstă de aproape 16 ani are cont pe Instagram, însă nu postează aproape niciodată, iar cele mai multe apariții ale sale sunt alături de Anamaria Prodan. 

Recent, vedeta a postat o nouă serie de imagini cu fiul ei, iar fanii au fost impresionați atunci când au văzut cât de mare s-a făcut Bebeto. Fiul Anamariei Prodan seamănă din ce în ce mai mult cu tatăl lui, iar acest aspect nu a trecut neobservat de fani.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS IMAGINILE CU BEBETO

Cum se înțelege Bebeto cu tatăl lui, după divorț

Anamaria Prodan a vorbit în cadrul unui interviu despre relația pe care a păstrat-o Bebeto cu Reghecampf, după divorț. Se pare că cei doi nu vorbesc foarte des, deși copilul și-ar fi dorit ca tatăl lui să îi rămână alături. Laurențiu Reghecampf i-ar trimite doar o pensie alimentară copilului său, fapt cu care impresara nu este mulțumită:

„Tată nu te numești dacă plătești o pensie alimentară, ești un fel de sponsor. Știu că fostul meu soț spune la toată presa că i-am blocat numărul copilului, că nu-l las să vorbească cu el la telefon. Nu este nimic adevărat!”, a declarat Anamaria Prodan, conform click.ro.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni