• PRO TV
  • Boala soției l-a îngenuncheat! Unul dintre cei mai buni tenismeni din istorie, de nerecunoscut în cele mai noi imagini surprinse de paparazzi

Boala soției l-a îngenuncheat! Unul dintre cei mai buni tenismeni din istorie, de nerecunoscut în cele mai noi imagini surprinse de paparazzi

Boala soției l-a îngenuncheat! Unul dintre cei mai buni tenismeni din istorie, de nerecunoscut în cele mai noi imagini surprinse de paparazzi

Pete Sampras, simbolul tenisului și fost lider mondial, este de nerecunoscut în cele mai noi imagini surprinse de paparazzi.

Gallery

​Fostul sportiv a fost fotografiat zilele trecute în fața unei cafenele din Los Angeles. Nebărbierit, cu un look neglijent și îngândurat, Sampras a trecut neobservat printre clienții cafenelei. Se pare că boala soției și-a pus amprenta și pe chipul legendarului tenismen. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Câștigătorul a 14 turnee importante, Pete Sampras este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni jucători de tenis din toate timpurile. Ultimul său turneu de Grand Slam a fost câștigat în 2002, la US Open, cu puțin timp înainte de a-și încheia cariera.

Ajuns la 52 de ani, Sampras își trăiește viața departe de lumina reflectoarelor și este rareori văzut în public. De câteva luni, fostul tenismen trece prin clipe cumplite și a făcut câteva mărturisiri sfâșietoare despre soția sa. Femeia care îi e alături de mai bine de două decenii a fost diagnosticată cu cancer ovarian.

Într-o declarație pentru ATP Tour din octombrie, Sampras a spus: „După cum mulți știu, sunt o persoană destul de liniștită și țin la viața mea privată. Cu toate acestea, anul trecut a fost o perioadă excepțional de dificilă pentru familia mea și am decis să împărtășesc ceea ce se întâmplă. În decembrie anul trecut (n.red 2022), soția mea, Bridgette, a fost diagnosticată cu cancer ovarian. De atunci, a suferit o intervenție chirurgicală majoră, a făcut chimioterapie și continua tratamentul. Este greu să vezi cum cineva pe care îl iubești trece printr-o astfel de provocare. Cu toate acestea, a fost uimitor să văd cât de puternici sunt băieții noștri și cum și-au susținut mama în tot acest timp”.

Soția lui Pete Sampras este fostă Miss Teen USA și a avut o carieră de succes la Hollywood. Bridgette Wilson a jucat alături de Adam Sandler, Sarah Michelle Geller sau Jennifer Lopez.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

 

 

 

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni