• PRO TV
  • Ce a putut să spună o tânără, când a văzut că Tzancă Uraganu i-a dat follow pe Instagram: „Gagicar ăsta”. Reacția ei a devenit virală

Ce a putut să spună o tânără, când a văzut că Tzancă Uraganu i-a dat follow pe Instagram: „Gagicar ăsta”. Reacția ei a devenit virală

Ce a putut să spună o tânără, când a văzut că Tzancă Uraganu i-a dat follow pe Instagram: „Gagicar ăsta”. Reacția ei a devenit virală

Tzancă Uraganu are o comunitate impresionantă de fani în mediul online și, la fiecare postare, primește o mulțime de comentarii și de aprecieri.

Gallery

De curând, Tzancă Uraganu i-a dat follow unei tinere, pe Instagram, iar aceasta a reacționat imediat. Tânăra a rămas uimită și a făcut o remarcă ce s-a viralizat în mediul online.

Tzancă Uraganu i-a dat follow unei fete pe Instagram

Fata cu pricina a postat, pe contul ei de TikTok, o filmare, în care arată cum Tzancă Uraganu i-a dat cerere de urmărire. Aceasta a fost mirată de gestul manelistului și chiar și-a întrebat prietena, dacă să o accepte sau nu.

„Deci Tzancă Uraganu vrea să mă urmărească pe mine, vă dați seama? No, ce fac acum? Îi accept, nu îi accept, ce fac? Cine-i Marymar? Gagicar ăsta. Poate el devine amantul meu”, a fost reacția fetei.

Prietena ei s-a amuzat de situație și i-a spus să accepte, ba chiar poate îi ia locul lui Marymar, iubita lui: „Eu zic să-i accepți. Îi iei locul lui Marymar acum. Vezi că e cam vagabond! Ăsta are și nevastă și amantă. O are pe Lambada nevasta și Marymar gagica. Tu vei fi amanta doi sau le iei locul la toate?”.

@andreea_kpnct @tzzzanca uraganu ? #dubai #fypシ #foryoupage #viral ♬ suono originale - Andreea_kpctn

Tzancă Uraganu, prins de Marymar cu sclipici pe haine

Tzancă Uraganu are o mulțime de concerte, deoarece și numărul fanilor este destul de mare. Prin urmare, nu puține sunt persoanele care vor să facă o fotografie cu el, în special femeile, ceea ce înseamnă că, destul de des, pe hainele sale, rămân sclipici, ruj sau chiar miros de parfum de femeie.

De mai multe ori, Marymar a văzut că manelistul era plin de sclipici și, recent, s-a filmat alături de două fete, care purtau sclipici, pentru a-i demonstra lui Marymar de ce vine acasă cu diverse urme pe haine.

„Uite, vezi, că zici că de unde am sclipici? Uită-te la fetele astea! Sunt pline de sclipici și vor să facă poze cu mine și, obligatoriu, sare pe haine, ai înțeles? Ai auzit? Ca să știi! Sper că s-a rezolvat problema!”, i-a spus Tzancă Uraganu lui Marymar.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni