• PRO TV
  • Informații șocante despre mama din Galați, care și-a ucis fiica în bătaie. Ce spun vecinii: „Mereu se auzeau urlete de copil”

Informații șocante despre mama din Galați, care și-a ucis fiica în bătaie. Ce spun vecinii: „Mereu se auzeau urlete de copil”

Informații șocante despre mama din Galați, care și-a ucis fiica în bătaie. Ce spun vecinii: „Mereu se auzeau urlete de copil”

Tragedie fără margini în Galați! O femeie în vârstă de 31 de ani și-a omorât fiica în bătaie, în cursul zilei de miercuri, 31 ianuarie 2024. Vecinii fac declarații șocante despre zgomotele care se auzeau adesea din apartamentul ei.

O femeie în vârstă de 31 de ani și-a ucis fiica în bătaie, într-un apartament din Galați! Copila avea doar nouă ani când și-a dat ultima suflare, sub privirile mamei și surorilor ei. Trupul neînsuflețit al Alexandrei a fost găsit de ajutoarele medicale ajunse la fața locului, care deși au încercat să îl resusciteze timp de o oră, nu au mai putut face nimic pentru fetiță. 

Oamenii legii au constatat că Alexandra prezenta pe corp mai multe urme de violență fizică, atât vechi, cât și noi. Vecinii susțin că în ultimele zile au auzit constant urlete de copil, ba mai mult decât atât, o femeie ar fi întrebat-o pe mama din Galați de ce a „bătut-o iar” pe cea mică, atunci când oamenii legii erau încă la fața locului.

 Înțeleg că seara a bătut-o și când am intrat acolo o femeie cu o salopetă spunea: de ce ai bătut-o? Numai pe ea stai cu gura pe ea, de ce ai bătut-o? Era foarte agitată femeia.(...)

Bușituri foarte multe și urlete de copil și mereu se auzeau urlete de copil .” ,  a declarat o vecină potrivit Wowbiz. 

Mama din Galați care și-a ucis fiica în bătaie mai are doi copii

De asemenea, femeia de 31 de ani, care și-a ucis în bătaie fiica de 9 ani, mai are 2 fete minore, de 5 și 7 ani. Potrivit primelor informații, acestea ar fi asistat la crima îngrozitoare, comisă chiar de mama lor. 

Tania Calcan, Dir. pentru Protecția Copilului Galați: „Cei doi copii ai familiei au fost preluați în regim de urgență, se află acum într-un loc sigur. Copiii au 5 și 7 ani. Se află într-un loc foarte sigur și sunt bine. Vor fi evaluați din punct de vedere medical, consiliați psihologic și sprijiniți în aceste momente care urmează.”

Totodată, oamenii legii au dezvăluit că femeia de 31 de ani ar fi cunoscută și cu probleme psihice: 

Leziunile sunt din diverse momente anterioare. Decesul acesteia ar fi intervenit ca urmare a acțiunilor violente desfășurate de mama ei cunosuctă cu probleme psihice. Probabil ca se va dispune și efectuarea unei expertize psihiatrice.” ,  a declarat procuror PT Galați, Ovidiu Zaharia.

În acest moment, mama din Galați a fost reținută timp de 24 de ore, iar cumnata acesteia se află la sediul poliției din oraș, pentru a oferi primele declarații din achetă.

Dacă femeia de 31 de ani va fi găsită vinovată pentru moartea Alexandrei, va fi decăzută din drepturile părintești. 

Sursă foto: Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni