• PRO TV
  • Tatăl Raisei, fetița de 11 ani care a fost ucisă de un polițist pe trecerea de pietoni, reacție sfâșietoare după ce a aflat că vinovatul a scăpat de închisoare: „A căzut cerul pe mine”

Tatăl Raisei, fetița de 11 ani care a fost ucisă de un polițist pe trecerea de pietoni, reacție sfâșietoare după ce a aflat că vinovatul a scăpat de închisoare: „A căzut cerul pe mine”

Tatăl Raisei, fetița de 11 ani care a fost ucisă de un polițist pe trecerea de pietoni, reacție sfâșietoare după ce a aflat că vinovatul a scăpat de închisoare: „A căzut cerul pe mine”

Tatăl tinerei de 11 ani care a fost călcată cu mașina de un polițist pe trecerea de pietoni face declarații sfâșietoare, după ce vinovatul și-a primit sentința. Iată ce se va întâmpla cu fostul ofițer Constantin Popescu!

Gallery

În luna ianuarie a anului 2022, pe Bulevardul Laminorului din Sectorul 1 al Capitalei, polițistul Constantin Popescu, aflat în timpul serviciului, a lovit cu mașina două fete, pe trecerea de pietoni. Una dintre ele, Raisa, a murit pe loc, iar prietena ei a fost transportată de urgență la spital. La acel moment, fostul cadru al legii a fost testat cu etilotestul, însă rezultatul a fost zero. Astfel, procurorii au stabilit că polițistul circula cu o viteză mare și că, din cauza neatenției, nu a acordat prioritate celor două fete. 

După ce a fost cercetat în libertate timp de doi ani, Constantin Popescu și-a primit sentința. Acesta a fost condamnat de Judecătoria Sectorului 1 la trei ani închisoare cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Așadar, bărbatul va fi în continuare liber, chiar dacă a ucis-o pe fetița de 11 ani.

Tatăl Raisei, declarații sfâșietoare după ce a aflat ce pedeapsă a primit Constantin Popescu

Familia Raisei este complet schimbată! Timp de doi ani, părinții copilei de 11 ani au sperat ca legea să facă dreptate și ca fostul ofițer de poliție să primească o pedeapsă cel puțin egală cu durerea simțită de ei, când fetița lor și-a dat ultima suflare, sub privirile lui Constantin Popescu.

Acum însă, după ce s-a aflat că vinovatul va fi în libertate, tatăl Raisei face declarații sfâșietoare. Iulian Barbu susține că în acest moment, nu se poate lupta cu oamenii influenți din sistemul justițiar și că ar vrea doar să-i întrebe cum ar fi judecat acest caz, dacă era vorba de copiii lor.

„Mă bufnește și râsul. Vă dați seama că a căzut cerul pe mine când am auzit asta. Suntem legați de mâini și de picioare, nu avem ce să facem.

Eu totuși aș vrea să îi întreb pe domnul procuror, pe domnii judecători, dacă ar fi copiii lor, cum ar judeca ei cazul ăsta?”, a transmis Iulian Barbu, la un post TV.

Mai mult decât atât, Iulian Barbu susține că polițistul care i-a omorât fiica nu doar că nu l-a căutat timp de doi ani, ci a avut și o atitudine de sfidare, atunci când s-au întâlnit la Tribunal:

„Este un arogant. Ne râdea în față. N-a avut bunul simț să meargă la mamele copiilor să își ceară scuze.

Nu mai vreau să menajez. E un nenorocit, un criminal... Nu știu cine l-a făcut pe ăsta milițian.(...) Vă aduceți aminte, în ziua accidentului, când strigam în gura mare că totul va fi mușamalizat? Ce s-a întâmplat acum? Pentru că este o țară de tot rahatul, aici domnește barbaria și furăciunea”, a mai spus el, conform sursei citate.

Sursă foto: Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni