• PRO TV
  • Prietenul lui Ashton Kutcher, mutat într-o închisoare de maximă securitate. Acolo și-a ispășit pedeapsa și înfiorătorul Charles Manson

Prietenul lui Ashton Kutcher, mutat într-o închisoare de maximă securitate. Acolo și-a ispășit pedeapsa și înfiorătorul Charles Manson

Prietenul lui Ashton Kutcher, mutat într-o închisoare de maximă securitate.  Acolo și-a ispășit pedeapsa și înfiorătorul Charles Manson

În anii ’90, era unul dintre cei mai îndrăgiți actori - Danny Masterson juca alături de Ashton Kutcher și Mila Kunis în popularul serial de televiziune That 70’s Show. Între timp, Masterson a fost condamnat în mai, anul trecut, la 30 de închisoare, cu posibilitatea eliberării condiționate. Potrivit documentelor, actorul ar fi violat două femei la începutul anilor 2000.

Acum, Daily Mail scrie că Danny Masterson a fost mutat într-o închisoare de maximă securitate, unde a fost închis ani de zile și înfiorătorul criminal în serie Charles Manson.

Documentele indică faptul că actorul, fost membru al Bisericii Scientologice, va fi pentru prima dată eligibil pentru eliberare condiționată în 2042, când va avea 66 de ani.

Gallery

Masterson, care are o fiică cu actrița Bijou Phillips, se pare că își va ispăși pedeapsa la nivelul 4 al închisorii de maximă siguranță- cel mai înalt nivel de securitate disponibil la unitate.

Închisoarea, care a fost construită în 1988, îi găzduiește pe unii dintre cei mai periculoși prizonieri din California și are un număr impresionant de deținuți de Nivel 4 care au nevoie de protecție și/sau supraveghere suplimentară.

Potrivit Daily Mail, dacă Masterson este în pericol sau prezintă semne de „stres mental” sever, închisoarea are o aripă mică numită “unitatea de protecție pentru deținuții care sunt în pericol de a fi răniți”.

Echipa juridică a lui Masterson încearcă în prezent să facă apel la condamnarea sa.

Sursa foto: PROFIMEDIA, GETTY IMAGES

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni