• PRO TV
  • Designerul Calvin Klein, surprins de paparazzi la promenadă cu iubitul mai tânăr cu 46 de ani! Cei doi formează un cuplu din 2016

Designerul Calvin Klein, surprins de paparazzi la promenadă cu iubitul mai tânăr cu 46 de ani! Cei doi formează un cuplu din 2016

Designerul Calvin Klein, surprins de paparazzi la promenadă cu iubitul mai tânăr cu 46 de ani! Cei doi formează un cuplu din 2016

Diferența de vârstă nu pare să fie un impediment în calea fericirii cuplului format din designerul Calvin Klein (81 de ani) și modelul Kevin Baker (35 de ani). Cei doi sunt împreună din 2016 și își trăiesc povestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor.

Gallery

Cuplul și-a făcut prima apariție pe covorul roșu în 2016. Atunci, celebrul designer și iubitul său au pășit împreună pe covorul roșu la Gala de toamnă „American Ballet Theatre”. De atunci, aparițiile lor în public pot fi numărate pe degetele de la o singură mână.

Recent, paparazzii au reușit să suprindă câteva cadre cu cei doi pe o stradă din Los Angeles. Calvin Klein și iubitul Kevin se îndreaptau spre casă după un antrenament la Gold’s Gym, o sală de sport frecventată de mai multe vedete.

După ce a observat prezența paparazzilor, Kevin a grăbit pasul și l-a lăsat în urmă pe iubitul său.

Calvin Klein este extrem de discret cu viața sa privată, iar ultimele imagini în care a fost surprins alături de iubitul său datează din august 2023, când cei doi au fost văzuți la shopping în Beverly Hills.

În trecut, Calvin Klein a avut două soții

Celebrul designer a fost căsătorit de două ori. Primul mariaj cu Jayne Centre, iubita lui din liceu, s-a încheiat după 10 ani. Calvin și Jayne au împreună o fiică. Al doilea mariaj a fost cel cu asistenta sa, Kelly Rector, în perioada 1986-2006.

Înainte de Kevin Baker, designerul a mai avut o relație de doi ani cu Nick Gruber, un actor de filme pentru adulți. Cel din urmă era cu 48 de ani mai tânăr decât designerul american și a dezvăluit într-un interviu că a fost primul bărbat de care „Calvin s-a îndrăgostit”.

„Nu știu ce, dar e ceva la mine care atrage lumea ca un magnet. Am fost poreclit Romeo. Se îndrăgostesc de mine atât femeile, cât și bărbații. E ceva la mine care îi atrage pe toți”, spunea Gruber.

 Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni