• PRO TV
  • Elena Matei, fostă concurentă Survivor, este însărcinată în 5 luni. Primele imagini cu burtica de gravidă

Elena Matei, fostă concurentă Survivor, este însărcinată în 5 luni. Primele imagini cu burtica de gravidă

Elena Matei, fostă concurentă Survivor, este însărcinată în 5 luni. Primele imagini cu burtica de gravidă

Elena Matei a fost concurentă la Survivor România în 2022. Fosta Războinică trece prin cea mai frumoasă etapă din viața ei, urmează să aducă pe lume primul său copil.

Gallery

Primele imagini cu Elena Matei însărcinată în 5 luni

Elena Matei a reușit să facă o impresie foarte bună la Survivor România, în sezonul 3. Aceasta a avut un parcurs foarte bun și a reușit să câștige simpatia publicului, dar și a colegilor din echipa Războinicilor, care au suferit enorm atunci când a fost eliminată.

”Poate nu era locul meu aici. Sunt supărată, pentru că mi-aș fi dorit să rămân, să lupt alături de echipa asta. Am dat tot ce am avut. Am făcut tot ce am avut în putință. Se pare că nu a fost suficient, dar pentru mine a fost suficient. Echipa asta e minunată”, spunea Elena Matei, după ce a fost eliminată de la Survivor.

Acum, Elena trăiește cea mai frumoasă etapă din viața ei, urmează să aducă pe lume primul ei copil. Fosta Războinică este nerăbdătoare să își strângă minunea în brațe și a împărtășit acest moment emoționant cu comunitatea ei de pe Instagram.

„Imposibil de descris in cuvinte ceea ce simt in aceasta perioadă. Trece atât de repede. 5 luni cu tine. Can’t wait to meet u♥️”, a scris Elena Matei, pe Instagram.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni