• PRO TV
  • Culiță Sterp a plecat în vacanță alături de logodnica și de fiul lor. Ce destinație exotică au ales cei doi: „În sfârșit”

Culiță Sterp a plecat în vacanță alături de logodnica și de fiul lor. Ce destinație exotică au ales cei doi: „În sfârșit”

Culiță Sterp a plecat în vacanță alături de logodnica și de fiul lor. Ce destinație exotică au ales cei doi: „În sfârșit”

Culiță Sterp a avut un program extrem de încărcat încă din prima lună a anului, cu concrete atât în țară, cât și în străinătate. După ce a onorat un eveniment din Italia, artistul și-a luat familia și au plecat toți la soare.

Gallery

Culiță Sterp a avut un an plin de evenimente, iar anul 2024 se anunță a fi cel puțin la fel de aglomerat ca cel care a trecut. Artistul a onorat evenimentele pentru care a fost plătit și a simțit nevoia de o pauză, pentru a-și reîncărca bateriile.

Culiță Sterp a plecat în Zanzibar

Fratele lui Iancu Sterp și-a luat logodnica și copilul și au plecat la soare, tocmai în Zanzibar, unde se bucură de o vreme minunată și de momentele pe care le petrec împreună.

Culiță Sterp a plecat în vacanță imediat după ce a terminat un concert pe care l-a susținut alături de trupa sa, în Italia. El și Daniela Iliescu au decis să se bucure de vacanța pe care au așteptat-o atât de mult și nu mai petrec atât de mult timp în mediul online.

Cu toate acestea, au postat câteva fotografii, iar internauții au putut observa peisajul frumos de care se bucură, dar și activitățile de care se bucură, precum masajul.

Fiul lui Culiță Sterp a înghițit un pumn de vitamine

Cu doar câteva zile înainte de a pleca în vacanță, Culiță Sterp a avut parte de o surpriză deloc plăcută, atunci când și-a prins fiul, în vârstă de nici trei ani, mâncând niște vitamine ca pe bomboane.

În timp ce se afla în bucătărie și mânca, artistul l-a găsit pe fiul său, sub masă, mâncând vitaminele din cutia în care erau puse. Deoarece aveau gust de căpșuni, micuțul a crezut că nu este nicio problemă în a lua mai multe decât ar fi trebuit.

 

Sursa foto: Instagram  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni