• PRO TV
  • Cine este și cum arată soția lui Sorin Pușcașu. Laura este femeia care îl împlinește pe deplin:„Ai luptat pentru mine cu toate forțele tale...”

Cine este și cum arată soția lui Sorin Pușcașu. Laura este femeia care îl împlinește pe deplin:„Ai luptat pentru mine cu toate forțele tale...”

Cine este și cum arată soția lui Sorin Pușcașu. Laura este femeia care îl împlinește pe deplin:„Ai luptat pentru mine cu toate forțele tale...”

Sorin Pușcașu de la Survivor All Stars are cu ce se lăuda. Soția lui, Laura, este cea mai mare susținătoare a lui.

Gallery

Cât de frumoasă este soția lui Sorin Pușcașu de la Survivor România

Sorin Pușcașu este împlinit din toate punctele de vedere, are o soție superbă. Laura Alexe este femeia care i-a dăruit cel mai de preț cadou Războinicului, pe fiul lor, Zayn Alexander.

Aflat în Republica Dominicană, Sorin este susținut, de acasă, în sezonul suprem-Survivor All Stars, de soția și de fiul său.

Sorin Pușcașu și Laura Alexe trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni. Războinicul și-a cerut iubita în căsătorie la scurt timp după ce s-a întors de la Survivor România, sezonul 2. La momentul respectiv, Sorin i-a transmis un mesaj emoționant partenerei sale, care i-a fost alături necodiționant în experiența care i-a schimbat viața.

„Astăzi este despre tine. De când ai apărut in viața mea, mi-ai schimbat percepția despre tot ce mă înconjoară. Mi-ai deschis atât sufletul, cât și mintea. Faptul că este ziua ta de naștere, nu e un prilej de bucurie doar pentru tine, ci și pentru mine. De ce? Pentru ca fără tine, viața mea nu ar mai fi evoluat, nu aș fi simțit adevărata fericire și iubire. Ești cea mai frumoasa femeie din lume (așa cum zici tu ca te mint' mereu), dar nu asta e cel mai important, ci faptul ca ești cea mai minunata persoana din toate punctele de vedere!...Ai luptat pentru mine cu toate forțele tale, mi-ai arătat că ești și cea mai puternică persoană, că ești în stare să te pui zid în fața oricui vrea să îți lovească ceva drag. În final, îți urez LA MULȚI ANI și îți promit că voi da mai mult decât știu eu ca pot! MERIȚI Luna mea ?! Semnat, Soarele tau ?! @love1laura #love #couple #couplegoals #luna #sol #moon #sun”, scria Sorin la vremea respectivă.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni